KIs butus.Ez egy mondás.Mármint hogy össze hordja a szemetet a szél.Nem személyeskednék de aki itt /játékgépezik az ne sirjon/Talán többet kellene az infokkal foglalkozni mint más pénzével.Éves szinten ha megnézem és kb40-60% hozamot tudok hozni az jó.Nem mindig sikerül de ez csak a kabzsiságon mulik.
A 4ig 1134ról indított lejtmenetet. Lényegében azóta esik. Ez alapján már nem is tartja olyan jól magát. Ha 4igbe most olyan pozitív hírek lennének mint a masterba, ez akkor is esne jó szokása szerint.
A végén 20dbal húztak rajt 2%ot fel. Eddig 670en mindig fordult , ott volt nagy részvény kibocsátás. Ha az alá megy akkor már sima az út 600 alá. A cég nem veszi , bezuhan az árfolyam. Írtam ezt 1-2 hete, nos ismét igazam lett.
Véletlen se vedd magadra, de ne emeld ki kérlek egy piaci környezetből a 4ig-et. Mert állandóan úgy kommunikálsz. És ez félrevezető lehet, hiszen tudod, egy vesszőnek is jelentősége van: "egyesek jól érzik magukat, mások f@szán VAGY egyesek jól érzik magukat mások f@szán..." . A BÉT nagyot esett, miért nem hasonlítod az OTP-hez, vagy egy csomó más papírhoz. MP is leesett 4300-ról 2600 mielőtt nemrég megindították... A 4ig egyelőre még jól tartja magát, és van perspektíva a cégben, viszont nem tud egy piaci hangulat, egy recessziós környezet vagy egy elszálló infláció ellen menni. Most kb mindent adnak, akár mit nézel... . A 4ig miatt én annyira nem aggódom, lesz még ebben derbi idén... de eshet akár 650-670-ig is... Majd meglátjuk.
Madrid tudhatnad,valakik porszivozzak es milyen jo a ceg ilyen olcson tud venni….:)ja elfelejtettem szepen csipegetik,a vezerek tudjak mit csinalnak…jol atbasznak minket
Nem is akarnak megegyezést. Ahhoz teljes átalakuláson kellene átmenniük, lényegében fel kellene adniuk a ner lényegét. Ezt nem teszik meg, ez egyértelmű Orbán tusványosi beszéde után.
Spacecom nem lesz szerintem de az mvm net ről is csönd van pedig az lenne a lényeg. Lényegében teljesen visszaadta azt az emelkedést amit az AH bejelentése okozott tavaly augusztus-szeptemberben. A piac szerint ennyit ér. Q2 utánra igért edison elemzést, ott lesz majd egy cél ár.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.