Ekkora emelkedésben sokan vannak akik a pár %-al jól laknak! Öntés mindig van! De a nagy játékosok tudják, hogy ez aprópénz és kivárnak. Sőt ürülnek, ha kicsit tisztul a piac!
Ezt én is így gondolom. A negyedéves jelentés előtt kell az ilyet, mert a jó negyedéves várakozásnak amúgy is van felhajtó ereje, amit megspékelnek majd egy bejelentéssel. A kettőnek lesz átütő ereje! Akkor kell résen lenni! Mert azután lesz megint egy hosszú holt időszak. Szóval bejelentésig meg negyedévesig!
Hát az az ábra ami be lett linkelve, szerintem sehol nem állja meg a helyét. Az alsó kitörési pontól a csúcsig kell vizsgálni. A tetejétől meg szépen meg voltak az ereszkedő hullámok! Azután indult a csúcsdöntés ami pont most van. Nem is onnan indulnak a pontokahonnan kéne. Tankönyvekben nem mutatnak ilyet, de sehol. Nagyon fals szerintem. Felfelé megy. Csak ilyen szinteken előírás a sok visszateszt! Ekkora forgalom nem lenne, hogy lefelé akarjon menni! Ez az én véleményem! Ez egy lebeszélős ábraszerkesztés! Minden szakmaiág nélkül. Ez az én véleményem! Persze van itt sokféle! :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.