Egyébként azt vettem észre, hogy lejjebb mindig összegyűlt annyi vevő, aki meg tudta venni a pánikolóktól a "nagyobb" csomagjaikat (ha nem csak 200 db-ot akartak egyszerre eladni), akár tudatos gyűjtés lehet sávosan lefelé egy megtámasztás előtt.
Gyér napokon persze lehet mozgatni az árfolyamot kisebb mértékben kevesebb tőkével is ideig óráig, esetleg pár hétig. De én itt arra gondoltam, hogy az igazán nagy ugrásokhoz (30-50%) lefele és felfele is, na ahhoz kellenek a hatalmas tőkével rendelkező személyek.
Hát jó nagy számot írtál!:) Kevesebbet gondoltam. Hiszen vannak itt bőben 100 milliós forgalom alatti napok is bőben. Ha arra mondjuk valaki betesz 30 millát valamilyen irányba, akár több részletben, akkor a napi forgalom 30%-át ő tette ki. Ott bőven lehet piacbefolyásolónak mondani. A többi nagy papírnál is amikor kis forgalommal elérnek egy szintet, ott szállnak be a nagyok mert az a szint már tetszik nekik. Aztán lehet rosszul látom, de amikor látom, hogy pár százzasl ugrik az árfolyam akkor talán jogosan gondolom, hogy kevesebbel is lehet befolyásolni gyér napokon.
Szia! Nálam a nagy hal legalább 1 millió db részvénnyel rendelkezik. A közepes 200 ezer és 1 millió db közötti állománnyal bír. Az az alatti darabszámmal rendelkezőket én kicsinek tartom. Persze ez csak az én meglátásom, nyilván mindenki másképp látja ezt is.
Szia! Én is sokáig nem szóltam semmit. Aztán pár hete írtam hasonlót, de belefárad az ember. Azt megkérdezném tőled, hogy te szerinted milyen összegű részvény számít neked a kis és közepes közé?:) Csak kíváncsiságból, hogy el tudjam magam helyezni. :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.