Szép záró. +14 Ft Nekem elég lenne,ha minden nap ennyit menne. A nagy száguldás sosem vezet jóra. A troli piros,az árfolyam zöld.Ugye ,hogy megmondtam.
Ha oltások jók,akik oltattak azoknál nem nagyon lesz nagy gond. Ja,hogy többen nem oltattak? Hát az nem a kormány felelőssége. Csak a negatív dolgokat látod. Szerintem nem szép így az élet.
A 3. hullám után egy újra elbszott 4. hullám járványkezelés (szakrendelések hónapokra leállítva, mint a 3. hullámban, műtétek elhalasztva) sok ezer halottal és még a legelvakultabb fideszesek is felébrednek, hogy romokban az eü. Amit műveltek tavasszal, az kritikán aluli. Eközben pedig ment a PR, hogy minden rendben van. Nagyon nem volt rendben, erre előbb-utóbb mindenki rájön, ha érintetté válik valamilyen módon. Nagyon nincs lefutva a jövő évi választás.
A helye 800 felett lenne :D ,akvik után feljebb. Várták a napizókat akik dobják napvégén,de eddig nem nagyon jönnek. 707-en 40ezres dugó? Tegnap is voltak dugók még 700 alatt.
https://liner.hu/toronymagasan-vezet-fidesz-ellenzek/ Novemberben 50eft-os nyugdíjkiegészítés jön. Jövőre nagyobb fizetésemelések + adóvisszatérítés a gyerekes szülőknek. Fidesz megint behúzza a választást szerintem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.