Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
majd mindjárt jönnek a hivatásos felbeszélők és mindenki fejébe akarják majd sulykolni ,h higgyétek el jó lesz ez a papír, most veszik el a kicsiktől :) szánalmasak akki ebből a papírból vesz az abban a pillanatban bukja a pénzét
Nem, az ilyen kis illikvid papírokat max napon belül lehetne, de akkor meg kéne egy vétel a végére, ami sosincs. A főg*ci Ádámosi átadott papírjait szórják az Akkós véglények. Az első jelentés óta, hogy eladta a papírjait OTC-n (mert Nyrt-vel hol kereskedne a szemétláda, meg ugye pár nappal előtte nyilatkozta, hogy 25% felé megy) már közel 50k-t adtak el a férgek, még 20k-juk van. Most már biztos, hogy nem áll meg a korábbi 700Ft körüli ár, amit gondoltam, hogy ott vehették át, valószínűbb, hogy ingyen kapták. Így 850 Ft nyereség volt ma is az eladott papírokon. Ha kitárazzák a maradékot, akkor meg gondolom lelépnek. Tudtam, hogy egy hatalmas sz*r alak ez az Á1G, azt beszélik róla, hogy nem ember, a gyerekét megölné 100Ft haszonért, de ezt nem hittem volna, hogy meg meri tenni, ennyire hamar, ilyen átlátszó módon. Megmerte.
Szegeny jos lelkibeteg miniszolo.sokatbuktal?😂😂😂😂ra is rantottal egybol ahogy a minuszt nyomtad?egeszsegedre.orulok,hohy hozzajarulhattam a lelki boldogsagodhoz, 😂😂😂😂😂
Megis van olyan csacsi aki 4000 db ot akar venniNem is ertem miert nem veled konzultalnak vetel elott.:Dettol fuggetlenul szar az arfolyam .Meg jo hogy te itt vagy es kisegited a befektetni vagyokat.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!