Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
RME2 = 14/2 ez a válaszom, értették. Érdekérvényesítés nincs mert vagy nem vagyunk képesek egységben kiállni és/vagy elsorvasztották a jogi lehetőségeinket és/vagy egyszerűen kérdéseinkre nem reagálnak érdemben! Nos marad a fórum.....ahogy neked ás másoknak is......
Írtam itt a pf-n 1 hónapja ezen téma, problém fontosságáról.Talán azért nem jutott el sok fülbe, mert senki nem érzékeli, vagy fogja fel a pénz, és azon belül a HUF romlását.Nem normális iramban gyorsult fel az elmúlt 3 évben.Egy példa: Az elmúlt 3 évben annyit romlott a Forintunk vásárló ereje, mint amennyit a dollár 15 ÉV alatt produkált!!!! De EUR,NOK, NZD is említhetném. Akinek magyar részvény van, bármi.Őt is érinti.
Az Openware a nyílt forráskódú Blockchain ökoszisztéma szoftverfejlesztési vezetője.
Teljes kötegű termékeink segítenek a fejlesztőknek a következő generációs DeFi-alkalmazások kiépítésében, és lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy robusztus, jövőre kész pénzügyi infrastruktúrát indítsanak.
Már én, csak részvényes vagyok van kemény 5000 darabom, ezért én csak drukkolok. Ha ügyesek Magyarországon talán először tudnának cryptoval üzletet csinálni. Amit belinkeltem különben bár ki nekikezdhet. https://www.openware.com/ Nehogy még én legyek az :D aki kitalál valamit erre.
Azért IS tettem be ezt a cikket, mert a víz helyes felhasználása az Ő ötletében is jelen van, és működik.Nézzétek meg 3 Egyetemre járt egyszerre a srác!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)