Ez egy value added hozzászólás volt mende-monda alapon, olvasd vissza, amit leírtam pár napja. A nagytulajnak is van saját érdeke, érthető, ha a mostani kamatkörnyezetben átértékeli.
Jól müködik ez,utólag kiderül minden befektető,amit évekkel ezelőtt belengettek megvan, Minden tőkeemelésnek megvolt az oka és miértje. Árfolyam mozog,tulajok jól élnek belőle.
Semmi jót nem várok a mostani közgyűléstől sem. Van egy olyan érzésem,az árfolyamat nagyon megmozgató hírek időszaka jön lefele. Nem hiszek abban,hogy a sok tőkeemelést,amit megcsináltak az elmúlt években itt kosbefektetőknek kiosztják!
áttszálltam OTPbe ezzela tőkémmel is.. Nem indult meg felfele az árfolyam, helyette azota is lefelecsorog.. A hangulat folyamatosan romlik. . Megfigyelői státuszba helyeztem magam. Ha valami megindulna, visszaszállok..De én komolyan arra számítok, hogy megnézzüka 12 FT-os árfolyamot..mert ha minden meg is valósul amit hallottunk pozitív forgatókönyv szerint az is hónapok. Én honapokig nem akarom a tőkémet 14-15 Ft körül parkoltatni..Ha meg igazam lesz és lemászunk 12-re ..ott már bele kell venni..
NUTEX részvényesek topikja