Értem, jogos a felvetéseid! Ez ma Mo., ez ma a Bét! Vége a hajdani szép időknek! Én is türelmetlen vagyok, de egyik cucc sem külömb..😭 Látod a jótépét 12 K-nál eldobatták, és most még mindig veszik.. / Csak otp, nagyon semmi más😣/ A türelmességen kívül mást nem tudok ajánlani!😊🙏 További szép hétvégét❗🚵♂️
Na ennyire nem ertem ra, hogy most latom jon ujabb 14.6millio uj reszveny, de mar csak 25FTos aron.Nem semmi. Pontosan mukodik a varazspalca.Szokasos kormenet folyton es folyton.Es a kisbefektetok mindig megveszik. Mutatta is a penteki minuszos zaro az ertekeleset a hirnek. Toke emeles, 25%, hubi ontes 20% ala kerules... Es igy tovabb. Arfolyam meg eves alj korul https://www.portfolio.hu/uzlet/20210611/25-forinton-jon-tokeemeles-a-nutexnel-487680
Ha hetente vagy kéthetente vagy havonta tárgyalnak 1 befektetővel, miért nem adják közzé azt, hogy kikkel tárgyaltak és mi lett az eredménye a tárgyalásoknak? Nyrt tulajdonosok miért nem kérik meg a vezetőséget, hogy tájékoztassák már a népet, aki pl 60-70 között vett az újságban megjelent hírekre? Dmode írt már nekik innen valaki konkrét kérdésekkel levelet? Türelem, pár éve ? Mire vársz, még több részvény és nulla tevékenység? Dmode miért nem szerzel befektetőt? Inkább nézed a 22-25 sávot?
Annak idején sokan a csődeljárás miatt szívtuk meg az Est mediaval. Ki rak olyan cégbe pénzt? Én bőségesen benne voltam éa a hírre eladtam. 180-ig ment utána! Otp 8000 környékén mozgott, gondoltuk most 10ezerig nincs megállás? Hát volt kb 5000nél. Most mennyi? Ezek után semmi sem hat már az emberre, aki folyamatos kereskedője a Bétnek! Szerintem. Konzum és társairol nem is beszélve. Ez is lehet egyszer 2Huf, vagy 2000Huf. Senki sem tudja hogy melyik nap, hogy ébred a vezetőség?! Elemezni meg kár is ezt a centes részvényt. Pár millióbol széthúzzák és ezt mindenki tudja! Lásd Nord. Venni sem lehetett hetekig, amikor húzták felfelé! Most olyan mint a Nutex. Itthon minden másképp folyik mint külföldön ezt még a vak is látja! Na sok sikert mindenkinek éa kitartás! Azt mondom. Én várok. Lesz itt még aratás! Szép hétvégét mindenkinek? Rock n Roll ;)
NUTEX részvényesek topikja