Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az a troger vezetésre irányult, viszont az EU-s pénz nagyot lendíthet és az utána köv adag is, ezt talán meg ezek se tudják elbaszni pláne ha a dku által kiosztott keretszerzodesek a kormányváltás végett nem a konkurens agyonhitelezett kopasznal kötnek ki!
Nagyjából 0-ra jöttem ki ezzel a pakkal, a szerencsések koze tartozom. De most felhergeltetek zaroban konnyen lehet hogy raverek piacin 800 ezer db-ot még. De ha nem akkor elore jelzem szinten jelentve lesz az mbhnal 4 OLDALAS PAKSAMETABAN, ha valaki par db-bal felkoti a vegen ;)
Ha eszrevennetek itt rajtatok kivul a kis uzsipenzetekkel senki nem veszi ezt a szart mar. Mit kellett volna csinalnom? Nyitoban berakni 450 ezer darabot es leönteni 38-ig? Akkor meg az lenne a baj nem?
En adtam el te idiota. Egesz nap ott vartam hatha valaki fizet ezert a szarert 49,2-t, nem fizetett kell a penz. Mi olyan erdekes ezen te bohoc? Be lettel ultetve te is a reszvenybe te szerencsetlen azt fel vagy itt tuzesedve, meg par tizmillios eladast orszagos osszeeskuvesnek nezel… A bohoc Docra ez ugyanugy vonatkozik!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.