Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szerintem azzal magyarázható hogy ez nagyobb tolvaj papír, és aljasabb a vezetőség mint anno az opimusban!! Ennek ellenére nekem is van belőle ,és várom az úgynevezett csodát!! Na nem 210-et, mert annyi talán sosem lesz, de egy 90- 100 forintig (mint tavaly) megelédegednék vele.
Tudod, a baj az, hogy kapnak még, csak most kozel 4 millió darab részvényt loptak, csaltak össze az erőszakos, manipulatív lenyomásaikkal, a kölcsön adott részvényekkel a bennük bizók kárára, a kis részvényesek kárára és tavaly is gyűjtőttek hasonlóan geci módon további millió darabokat, ebből osztottak ki kevesebb, mint 100 ezer darabot, de majd nyilván jön a többi is, teljesen érdemtelenul. A minimális korrektség az lett volna, ha legalabb kikötik, hogy 210 felett adhatják csak...
Azok aki 10-20-30-40 forinton vettek OPIMUS-t, na, azok áldják a nevem. Opust azok vettek 800 forinton akik kinevettek 10 forintos Opimusnál. :-) DELTA-t is azok fognak venni 210 forint felett akik most gúnyolódnak. Ennyi. Sokan-sokan megköszönték,hogy levezettem az OPIMUS felépítését 2016-tól. MINDEN bejött amit írtam az OPIMUSRÓL 40 forint alatt és utána. És leírtam,hogy miért gondolom úgy. Itt a DELTA-nál is leírtam. Ennyi. Szóval nekem van miért MOSOLYOGNOM, ráérek sétálni ! :-)
Újra egy kis matek. A DELTA " DIPLOMATA " embere mai árfolyamon kapott kb 1,5 millió forintot érő részvény mennyiséget. HA innen duplázódna akkor kb 3 millió forintot érne. Na mármost az a 1,5 millió forint " jutalom, nyereség " igencsak 0 a mai világban. Az ilyen kaliberű embereknek az a pénz igencsak gyenge !!!!!!!!! SZÓVAL a részvényár nem csak duplázódni fog, szvsz. Én még inkább a jóóót gondolom, mindenki gondoljon amire akar. Vehet-eladhat- várhat. Szép hétvégét kívánok a kisrészvényeseknek.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.