Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szia MANOPI! Én is így számolok, már csak azért is mert nem hiszem, hogy meg mernék várni 2026 tavaszát és a választás rizíkóját, ha megakarnak indulni, akkor biztos vagyok benne hogy az idei évre kell ütemezniük. Én mindenesetre szerdán 66-on megvettem az utolsó kis csomagbővítésem, úgyhogy innentől már csak érdeklődve várom a fejleményeket.
Még annyit. Eljön az idő mikor a NAGY tulajok ÉRDEKE is a magas árfolyam lesz. Ahogy idáig itt voltunk lent ,mert ez volt az érdekük, amikor az érdekük úgy kívánja akkor bizony fent lesz az árfolyam a magasságokban. Így lesz, irányítják, hisz nagy tulajok, ÉRDEK-ÉRDEKEK !!!! Szerintem most is irányítva van az árfolyam, mint írtam vagy a kötvények miatt vagy a srv miatt. Eljön az idő mikor a magas árfolyamban lesznek érdekeltek.
Csak egy gondolat, szösszenet a DELTA jövőjével kapcsolatban azoknak akik a DELTA felépítését várják. Sajnos be kell látnunk, igazuk volt amikor mondták,írták a DELTA tulajok,hogy a cég körüli "nagyok" érdeke ( árfolyam ) nem igazán találkozik a kisbefektetők érdekeivel. Így is történt,jelenleg is érezzük . A cég felépítése bizony sok-sok évig tart . Az Opus és 4IG is most kezd beérni árfolyamilag , mondjuk 6-7 év után. A DELTA is (mint írtam ) szerintem ősztől fog megmutatkozni , megmutatni igazi arcát. 2019-től az is 6-7 év. Tehát, jelenleg még igazán az elején tartunk, ezt az ALAPOK bevásárlása is alátámassza szerintem, az ALAPOK is a jövő miatt vásároltak- gondolom. Idei nagy kérdés,sok minden látszani fog abból,hogy a több mint 80 millió darab saját részvényt milyen formában fogják megvásárolni ( OTC, strómanoktól, esetleg piacról ). Ők tudják mire fogják használni, gondolom többek közt ez ennek is függvénye. Most vagy- esetleg a kötvények miatt vagy- esetleg a további srv miatt vagyunk itt árfolyamilag NE felejtsük el, a 383 millió darab részvénynek "helyet " kell "csinálni ". Érdeklődve várom a fejleményeket. Mert építkeznek, abban biztos vagyok. Érdeklődve várom mások írását,hogy miként látja a DELTA "jövőjét".
Ne zavarjon Téged se, hogy ott néha azért van zöld is 😉 Bár tudom, hogy neked van időd bőven kiülni, így érthető, ha Téged ez se zavar... ui. Ami rossz az rossz és ez jelenleg tényleg rossz, de ez neked még akkor is jó... 🤐
Sajnos ez ismét befosott.... szörnyű ez a papír.... áldom az eszemet, hogy jelenleg ismét csak partvonalról nézem ezt a haláltusát... bár már a vételen is gondolkodtam, de ez így nem fog menni.... Kitartást és szebb napokat!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.