Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Köszi, Neked is! :) Ezt a rést váró baromságot sosem értettem, mindig le is írom: hiába tölti vissza a rést, attól még 10-ből 9x esik tovább és nem kezd el emelkedni.
Rendben én se támadnak csak nem értelek én se szintén. Én most is csak annyit csináltam, hogy mikor visszaérkeztem külföldről, akkor egyből hétfőn eladtam a DELTÁT (ahogy írtam nem hittem a szememnek, hogy közel 80 Ft- volt), majd vettem belőle 4IG-t, ma pedig vettem vissza egy kicsi Deltát a 4IG-ből, mivel én is úgy vagyok vele, hogy most már a DELTA fog jönni (de valahogy mindig átvernek). A sirató asszonyok pedig addig is várták itt a rést és a csodát 80 fölé.... De szvsz a tőzsdén a számok beszélnek a többi meg mellékes.... További sok sikert kívánok a részedre 😉
De a Nutexben te is csodákat vártál, repkedtek ám ott is a célárak, 50,100,200 stb, pedig aztán annál nagyobb átverés a béten jelenleg nem nagyon van. Ügyes vagy ha azért még nyerővel kitudtál szállni időben, becsüld meg.
Nem támadni akartalak, hanem tényleg nem értem ezt a becsípődésedet, amikor 40 alatt dekkolt a papír, akkor is állandóan ezt írtad, hogy akinek van esze az adja el és majd késöbb vegye vissza, mert más papírokkal egy csomót lehet addig is keresni. Szerintem meg jó ha van a csomagban Delta is, mert sosem lehet tudni melyik mikor indul meg. Én meg valóban mostanában a Deltát követem legszorosabban, mert itt látom a legnagyobb emelkedési lehetőséget!
Így van, tudjunk rajta keresni legalább szemmel látható összeget. Aztán el van felejtve, amíg megint nem zúzzák le úgy 60-as szintig. De akik ragadva vannak 140-160-an azok szerencsétlenek mikor olvadnak ki!!??😟😟
Na ez az, nem szabad mindent egy lapra feltenni!! Én ezen kívül nyolc papírban vagyok érdekelt. Abból 2 szépen hozott az elmúlt egy-két hónapban, nutex, 4ig. Mondjuk ebből is adtam el 76-77 közt, bár mindet dobtam volna!! Opus is kezd ébredezni de azzal még várok. A többi jelentéktelen.
Én ilyet nem is írtam, ne vedd magadra Tiborcfiam, ha már nem a Te inged. Bár így elgondolkodva rajta, téged se látlak túl sok helyen pörögni mostanában csak itt, de engem ez nem zavar, Te dolgod... Viszont nem írok inkább ma többet, mivel a végén megint tiltásra juttattok 😉 ui. Jó utat holnapra 😎
Magus neked ez a fixa ideád hogy aki delta fórumba ír, annak nincsen semmilyen másik papírja. Kivergődhetnél ebből a gödörből, mert ez egy elég nagy marhaság. Vagy te mindig csak egyféle papírt tartasz??? Na akkor az még nagyobb marhaság ha nincs portfóliód több különböző részvényből!
Nem értelek nektek semmi nem jó.... eddig ezért siránkozott itt minden nap, pár siratóval együtt... Kíváncsi vagyok holnaptól mit fogtok/fognak várni az asszonyok 😂
Akkor sajnos elég rossz helyen voltál eddig 🤐 Pedig néha a BÉT-en is el lehet csípni pár nap alatt egy 10-20 % fölötti emelkedést, csak a Deltánál erre évente 1-2 alkalom van...
"Aztán mi a szerepe a cégnél egy nagy nulla!! Kapott pár millió ingyen részvényt a neve miatt, aztán lehet hogy már el is adta!! Megint egy nagy nesze semmi ,fogd meg jól!!" --- Erre azért nagy tétben ne fogadjál! ;)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.