Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Roppant találó a helyzetünkre. Néha tényleg azt gondolom, hogy a körülöttünk lévő világ nem a valóság, és egy rohadt Rejtő regényben élünk, a Rejtő féle fordulatokkal és azzal a kelet közép európai iróniával és önsorsrontással amit egy titkos kincs, lottószelvény, gyémántmező, nagy hozomány utáni vágyakozás tart életben és tesz humorosan elviselhetővé. Olyan karakterekkel összeakadva ami tényleg csak a fantázia szüleménye lehet, mert a normális világban szürke embertömeg hullámzik, csak ennek a papírnak a környékén vannak fura fazonok. Rájöttem hogy a DELTA is csak egy szoftver a mátrixban. Van beletéve egy blokkoló applikáció ami nem engedi hogy a bűvkörébe volt entitások szintet léphessenek ezért forever level 1 szinten megy a játék. Rá kell jönni a kód feloldásának a módjára és akkor Go!
- Nem remélek… semmit… Maguk jólelkű, lovagias emberek, mit tehetnek az egész világ ellen… hárman? - Nem olyan tehetséges ez a világ, hogy három okos ember ne tudná becsapni - szóltam, szokott műveltségemmel. - Mert ha kiderülne, megoldódna valaha a titok, akkor nagy jutalmat kapnának… Hiszen egy gyémántmező is elveszett… Vagyont jelentene a részesedés azoknak, akik megtalálják.
Itt mennyi nagyar tanár van :)))))) Nem irsz helyesen????? érted értitek amit ir az ember? akkor meg :)))))) kit érdekel........ Legyen mibe belekötni mi? És most nem villogós batmant védem, nekem is IRTvalaki múltkor. pont telibe szartam.. azt is LESZARJUK ha Katinkát dislikeoljátok! Lassan kiderül kinek lesz igaza. ennyi, 20 disklike legyen már :))))) vagy inkabb 30 is! hAJRÁ dELTA
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.