Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Év végére sajnos ezt szépen fokozatosan lehajrázták 👵 .... bár én is hasonlót vártam (adózás,) ezért is léptem még időben, mert tavaly is az utolsó 7 napban már mindenki kapkodott és öntögettet ész nélkül 🤐 Szép boldog karácsonyi hangulat itt már nem nagyon várható.... szemét egy banda van itt 👹😡
azért írogatod mert ti nyomjátok le, h hátha még valaki bedobja, nem is szoktál amúgy írni, jól csináljátok valószínű brokik, de hol a cég ilyenkor, meg a cég közeliek a vételeikkel?
akkor miért nem veszi a cég v a cég közeli emberek 79 -től ahol hazudták h veszik 12 ponttal lejebb az árfolyam, itt mindenki arra játszik h szeretlécsen kicsi bukjon, miliárdos a cég, berki, barna, meg a többi és hat éve arra játszanak h a bennük bízó kicsi bukjon, szép küldetés, büszkeség és szép karácsony ismét
Manopinál egy baj van mégpedig az h félévről félévre várjuk h legalább valami tényszerű konkrét, valós jele legyen annak amit mond, de egyenlőre nincs ilyen. Nekem az a furcsa h ha ez valós mondjuk kevesebb mint egy év múlva akkor csak lennének tobben, akik ezt látják es csak lenne mára, hat év után egy 100 forint stabilan. Amúgy hihető amit mond, csak épp semmi valós jele. Viszont várunk tovább, pár nap és lejár egy újabb félév viszont kezdődik is egyből a következő. A többi papírba már úgyis elment a hajó. Probléma egy szál se, a cég veszi tovább az MRP szarját holott már megvette amit közleménybe lepapirozott, össze vissza, követhetetlenül teszik rakják a részvényeket, de mi bajunk lehet még hat év után?
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.