Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nézd, én leírom amit gondolok a DELTA-ról. ,a fórum ezért van. Mondhatni csak az elképzelésem írom a DELTA Tech.-ről a fórumra,nem más gondolkodását kritizálom. Viszont már előre látom : a következő emelkedésnél vagy 100 ft felett majd tömegével jelennek meg a "tuti" játékosok akik majd mondják,hogy na látjátok ,megmondták ők ,hogy a DELTA nagy cég ,lesz, lett ! Ja és szerintük is minimum 210 forint lesz. :-) MOST HOL VANNAK EZEK AZ EMBEREK ????? Csak költői kérdés volt. Neked kedves Shaun kívánom a legjobbakat. Úgy sejtem, te gondolkodsz ! :-)
Szia Atletico ! Láthatod, itt nem igazán érdemes az embernek kiadni magát. Annyit mondanék,hogy én néhány év távlatában százalékos emelkedésben a DELTA-ban látom a jövőt. Még el sem kezdődött az igazi emelkedés. Szerintem ez előbb fog 3 x-ni innen. :-) Az OPUS már kész, olyan lett mint írtam 2016-ban. Brutál cég lett, szép emelkedés előtt áll Te is tudod. Jajj, mit kaptam én ott is. Amit itt kapok az semmi ahhoz képest, lepereg rólam, építem az elképzelésem. Viszont a DELTA-nál a story most fog kezdődni. Nyugodt vagyok,nagyon nyugodt. :-)
Én adtam neked az egyetlen plusszt!! Sok az irigy, tudatlan minuszoló. 35 ft on tankolhatott aki akart, amennyit. Akkor is mondtad, vétel. Most is. Nem kell venni, nézzétek majd!
Szia Manopi! Csak kiváncsiságból! Opiban benne vagy még? Az alapokkal kapcsolatban simán el tudom képzelni a kinai vonalat. A háttérben hogy mi foyik azt csal a Főnök tudja Nagyo össze vagyunk borulva. Nem csodalkoznék egy kis friss kinai tőke érkezésétől
A DELTA tárgyal ALAPOKKAL ! Láthattuk Májusban,hogy milyen amikor vásárolni kezdenek. Pedig még nem is vagyunk Prémium kategóriában. Szóval szerintem nagyon is ÉRTÉKELHETŐ,hogy Standard kategóriás cégbe vásároltak ( nem véletlenül-okát megtudjuk ). Mondjuk átlag 70 forinton történtek a vásárlások. ( 40 ft- 99ft ) . Tehát nem véletlen,hogy itt 70 forinton egyenlőre pihi van. Csodálkoznék ha az évet nem pluszban zárnák le a vásárlásaikkal. További vásárlásokat várok. Mint mondtam, szerintem a DELTA "párbeszédet" folytat az ALAPOKKAL,hogy mit "csinál" a jövendő időszakban. . A mostani srv -sok ( sokk ) is beleférhetnek, :-) A DELTA innentől fogva már magánakciókat szerintem nem folytathat. :-) :-) Más írányít !!! SZVSZ ! Pluszban az Ország telítve van MAGÁNTŐKEALAPOKKAL is. :-) Várom a folytatást.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.