Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Olyan szánalmas ez az egész. Sajnos annak is örülni kell, hogy 37-38 forint a részvényünk. ViCCC. Qrva mindegy, hogy 30 vagy 40 forint. 100 alatt arra sem érdemes, hogy ráköpjek.
Lehet, bár azóta már párszor megfuttattam azt a tőkét, így nehéz lenne kiszámolni. Bár minden jó ha jó a vége és nagyon remélem, hogy nem egy 3 napos csodát látunk ismét... mivel akkor dühös leszek (opus, app mozgás, pedig óvatoságra inti az embert... hirtelen NER buli lett?! Viccesek.... ). És még csak most tartunk ott ahol többséget eladtam, de még van a tarsolyban is és ha úgy alakul, akkor még veszek hozzá és ha úgy érzem akkor pedig realizálok és tovább állok :) Viszont örülök neki, hogy végre tényleg van élet és forgalom benne, de továbbra is tartom, hogy nem szabad túl sokat venni a DELTÁ-ból, mivel szvsz az egészség az többet ér! Jó kereskedést :)
Megyünk az opusba, vagy az opus után, én opust, appot adtam annak idején és lett delta és láss csodát együtt essnek, emelkednek, milyen érdekes, több mint érdekes....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.