Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
En nem akarom firtatni a temat mert leszarom mindkettőt ugy ahogy vannak. En csak megakadtam egy adott kifejezesen es azon h paran "betamadtak" a fórumon ma es en szemely szerint nem is ertettem h miert. Siman megerősít ebben par forumozo akikel beszeltem ma. Majd utana allt ossze a kep. Hozzad csak egy kerdesem van, akkor most Te hazudsz vagy a többi? Köszi
Jol hozzátok a fórum hangulatat! ;) De az megjobb h olyanok irjak meg h kinek milyen reszvenye van, akik nem is lattak a könyvet! A 101 milliós regibol van Manopinak és Vaculaknak is, és ahogy itt nagyon sokunknak.
Persze ertelek teljesen. De ahoz az OTC-s papirhoz hozza is kell ferni valahogy... Szerintem azert ebben az esetben sok kerdes felmerul(hetne). A durva, isten lassa a lelkem, delelott mondtam par forumozo tarsnak h nem ertem miert szaladtak paran neki. Mar mindent ertek. Oriasi ez a papir gyerekek, est mediatol - bcs ig - deltan at 😂 A hust kellenne lenyuzni mindrol aki evek ota ebbe benne van valamilyen formaban.
Az OTC-s kereskedés törvényes és megengedett, jogilag nincs ebben semmi. Itt inkább az az érdekes, hogy V Úr saját érdekének megfelelően tűnik el 2 évre, vagy tűnik fel időben. Ezzel sincs semmi baj, mindenki a saját maga szerencséjének a kovácsa, csak jobb ha senki nem tekint rá megváltóként!
Ugye ha most Zille altal említett " a most bevezetett papirrol" beszélünk akkor egyertelmu otc rol beszelunk. Nem kell doktori hozza. Igy ebben az esetben borzalom sok kérdés felmerul es felmerulhet jogilag hivatalosan is. Ki ő, kinek az embere(szvsz egyértelmű bcs) , es hogy kerult hozza otcn papír, es a delta ehez mit aszisztalt, miert aszisztalt, mennyin kapta es miert kapta??? - mert nem kozulunk valo egyszeru kis befektető ha ez igy van. Ertem mostmar pluto irasat is. Valoszinu ami regen a 101 bol volt neki azt pedig kitarazta. Orulettttt😂😂😂
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.