Komolyan kérdezem tőled azt, hogy miért Farkasozol mindig. Miért nem járod a saját utadat, építsd föl magad. A szakmai tudás szépen föl fog épülni ha foglalkozol a tőzsdével. A nagy tudású szakiktól nem szégyen tanulni. Tanuljál tőle csendben, addig amíg megosztja köztünk a tudását, a chartjait tudod elemezgetni, filózzál rajta, hogy mit miért rajzolt oda. A Farkasozással nem fogsz előrébb jutni.
Klónoknak üzenem, hogy ezúttal is egy farkas kommentet értékeltek... ideje most akkor eldönteniük, hogy szeretik-e a farkast vagy nem, mert egyre többször mondanak ellent maguknak...
Keresed a belépési pontot? Szerintem mindenkinek jobb lenne ha csöndben tennéd.Azok a Fanok akikről beszélsz nem 20 ft-ért jöttek, hanem 2 év alatt egy minimum duplázásra számítanak, amiből neked itt jó ha 100 Ft fog jutni. Ide jöttél a semmiből és egyből sértegeted azokat akik nem úgy gondolkodnak, ahogy te. Igen tudjuk, hogy itt most nagy a bizonytalanság, az is lehet, hogy folytatni fogja a vezetés a gagyi kommunikációt, ami tulajdonképpen nincs is. De bármikor változtathatnak ezen, ezt várjuk.
Hiába jó a portéka ,ha senkinek sem kell. És ha valami nem kell annak azért nem fölfelé szokott menni az ára. Az egyszerű befektető nem az eps és a cégben lévő cash alapján vesz. Nekik a kézzel fogható pénz kell. Az pedig itt eléggé hiánycikk.
Hogy kicsik nem veszik megértem, osztalék nincs egy SZIT részvénynél és árfolyam emelkedés sincs. Viszont azt nem tudom hogy hozzáértők miért nem gyűjtik?
Ez bizony k..va gyenge.! Majd a következő vásárlás után megvesszük a 200ft eps-t termelő cég papírjait 650-nél...!? Van mögöttem 30 év a tőzsdén, de ilyet meglehetősen ritkán látni. Csúcson mozgó tőzsdei világunkban meg mint a fehér holló...
Appeninn real