Méreteket nem találtam a honlapukon, de a képek alapján az átlag kb 3000 m2, tehát az is benne lehet, és valószínűleg az a zászlóshajó. A részleteken sok fog múlni, de én elhiszem, hogy ők sokkal jobban értenek hozzá, mint én. Egyszerű átlagemberként jóknak tűnnek, én is kisvárosban élek , nálunk is ez a méret van és tarolnak a kereskedelemben már évek óta.
Én azt gondolom hogy ez a nagy nincs benne. Egyrészt ez eléggé új és nem igazán fér bele az app portfóliójába illetve akkor nyilván elég kevés maradna a többi 10-re. Viszont ettől eltekintve azt gondolom hogy irányba vagyunk. Megvan a 11 leányvállalat alapításának miértje,és látszik hogy mit akarnak. Persze tudom ebben is lehet keresni majd a negatívumokat ebben a topikban és látom már sokan tudni vélik hogy szart vettek. Annyi itt az ingatlan szakértő mint égen a csillag. Eddig híreket akartunk ,megjöttek,most lehet kreálni az újabb negatív scenariókat. Minek tartjátok ezt a pappert fogalmam sincs.
Ez szerintem nincs benne: "Megnyílt a Galeria Dekada Nysa, Nysa legmodernebb kiskereskedelmi létesítménye. A város központjában található új kiskereskedelmi célpontot a Dekada SA fejlesztette ki. A projekt kétszintes, közel 20 000 nm bérelhető területtel, valamint mintegy 50 jól ismert és felismerhető márkájú üzlettel rendelkezik," Mivel kb 53000 nm amit megvettek, 11 ingatlan, ez önmagában 20.000nm lenne.
Appeninn real