A mai rést be kéne tölteni a terv szerint! Szombaton írtam egy ilyet: Most jó lenne egy hírtelen 20-25 pont emelkedés még (440-450), majd kis pihi és jöhet az ~520 környéke! Persze ez csak az én tervem! Az egész lényege lenne, hogy a csésze evvel (ma ) kész! Kellene egy kis fül hozzá a héten..., talán nem is kell a résig, úgy is oda fogtok beállni! :)) Nekem anélkül is jó amúgy, se a fülesben se a résekben nem bíztam sose, de ha már ott van és jól jöhet a további ugráshoz, hát legyen...😃☕❓
Még annyit példaként, hogyha az előző napi max 425 Ft volt és a következő napi minimum 426 Ft, akkor a matek értelmében 426 - 425 = 1, azaz 1 Ft rés keletkezik.
A rést két egymást követő kereskedési nap tekintetében értelmezik. Pozitív résről beszélünk, ha a napi minimum meghaladja az előző napi maximumot és negatív résről, ha napi maximum nem éri el az előző napi minimumot.
Én is így emlékszem,de részemről már mindegy,mert ma a topik arról fog szólni egész nap,hogy van e rész és ha esetleg van,ami szerintem nincs akkor menekúlés :)))))
Appeninn real