Én mint mondtam nem ismerem csak elolvastam tőle mindent a nyáron, és alázattal elgondolkoztam azokon amiket mondott.Szerintem jó fej magyar volt.Nekem speciel hiányzik!Vagy tényleg Sárvári István volt, vagy valamelyik hozzátartozója, vagy Balázs Attila embere.(tipp)
Természetesen lehet osztalék jövőre is . A mértékét szabadon eldönthetik. A SZIT szerinti szabad pézeszköz 90% kifizetése csak a 2024 január 1 től keletkező eredményre vonatkozik.
47 371 419 részvény van, ennek az 1 %-a 473k, nekem van 35k, az kb 0.08%, ha van még 500 ilyen hülye, mint én, meg is van az a közkéz. Csak a fórumon van szerintem még pár 10 hozzám hasonló csóka. Szóval szerintem egy érzelemdús átgondolatlan állítást tettél. Nem sokan vagyunk a parketten és emiatt lehetnek nagy kilengések.
A másik necces kgy. határozat: (r)" a Társaság SZIT-ként történő nyilvántartásba vételét követően a mérlegfőösszeg 10%-át
meghaladó értékű eszköz beszerzésének előzetes jóváhagyása" Vajon mennyi szabad pénzeszköz marad így az osztalékfizetésre?
Appeninn real