Opus Múlt héten újabb közbeszerzést nyert el az Opus közvetett tulajdonában álló R-Kord, ezúttal a MÁV-tól. Az R-Kord a MÁV Zrt. infrastruktúra kapacitásának növelése elnevezésű közbeszerzési eljárásban nettó 168,2 millió forintos ajánlatával lett a nyertes ajánlattevő.A napi grafikon alapján ma délelőtt nem látható nagy mozgás az Opusnál. Az árfolyam továbbra is a kialakult csökkenő háromszög szárai között mozog. Amennyiben folytatódna a több hete tartó korrekció, akkor támaszszintek lehetnek 230 és a 210 forintos szintek. Ha viszont növekedésnek indulna a papír és kitörne a csökkenő háromszögből, érdemes lesz figyelni az 50 és a 200 napos mozgóátlagra, és a 260 forintos szintre, mint potenciális ellenállások.Az Opus árfolyama heti összevetésben gyakorlatilag stagnált, amivel közel lekövette a BUX index teljesítményét. Az éves teljesítménye továbbra is negatív, közel 18,8 százalékot esett január 1-hez képest a papír.
Nagyon rosszul gondolod már nagyon régen eladtam 200 on vettem 2017 ben amikor másfél hónapig mesterségesen tartották.,megtartotttam a választásokig de csak csorgott ezért későn ,de 530 nál eladtam 50k volt azt is leirom,.aztán mentem a 4igbe éppen jókor most mol van, ez így igaz.szeva
Opus real.