Beigazolódott hogy nem becsülik a befektetőket legyen az kicsi vagy nagy.Nem volt fontos nekik a BUX kosárba maradás, sem az az árfolyam karbantartása. Most pedig nem fizetnek osztalékot, Ez a hajó hátszél nélkül elmerül. A növekedési pálya amit vizionálnak hamar kifullad. Köszönjük ezeknek a balfaszoknak. 😠😠😠
Az a baj hogy direkt nem terjesztették elő sem az osztalékot...és az sem fogja érdekelni őket ha 200 lesz az árfolyam, nagy ívben szarnak arra is...hogy lehet így tőzsdei céget vezeti...elképesztő
Na, akkor most jött el az ideje, hogy megszabaduljak a nem kis pakkomtól. Teljes bizalomvesztés. Sikerült megint a politikai érdekkel felülírni a szakmai szempontokat. Bravó vezetőség! Április 12.-én búcsú buli!
Kedves Erik! Ezt újra kellene gondolni. Szerinted mennyire lesz népszerű a Hungarikum vagy a Cig ezek után? Szerinted mit fogok csinálni azzal a szerencsétlen üzletkötőddel akinél tavaly egy 10 est hagytunk cégszinten. Írták előttem a bizalom , na annak lesz vége. Ez pedig tudod hová fog vezetni... Rúgd ki ezeket a töketleneket, és jöjjenek a fiatalok.
Közkézhányad:
41,27% ...... ha még az 5% srv lett volna......lassan felvásárlásnak kellett volna következnie..... a másik......lehetett számolni azzal hogy választás előtt a bizonytalanokat kirázzák......esni fog az árfolyam..... srv vétel mondjuk 370 körül? vagy árfolyamkarbantartás? ahhoz nem nagy volumenű az egész történet... az olasz melót kellett előbb tisztába rakni..... nyílván mindenki várta (én is) a legalább 40Ft osztit... nyílván másba fektetve már szebben csilingelne a kassza.... de majd ha odaérünk a hídhoz...... átmegyünk rajta.........
Nem lennék meglepve, ha pont azután kezdenének srv-be, miután szétverték az árfolyamot... ha már előbbihez értenek, legalább legyen már belőle vmi hasznuk...
Ha az srv nem paraszt vakítás lenne, akkor a BUX kosárból nem kerülne ki. Lett volna forgalom valamint az árfolyamra is pozitívan hatott volna. Nem hajtották végre.
"a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (Támogató)
támogatható szakmai véleményt állított ki, amely alapján a Társaság 799
977 189 HUF támogatásban részesül „Mesterséges intelligencia
segítségével személyre szabható biztosítási termékek fejlesztése”
tárgykörben." Ha a termék kifejlesztése 800 millió volt, akkor nem tudom mire kell sok-sok milliárd még. Jó lenne valamilyen vázlatos tervet látni erről, hogy mire kell ekkora forrást allokálni.
Egy srv egy remek köztes megoldás lett volna ezen az árfolyamszinten. Minimális gesztus a befektetők felé és később fel lehet használni a kitűzött akvizícióhoz. Egy év tartás után ez szarul esik tekintve, hogy pénz van, tartalék van és az olasz meló fedezete is várhatóan visszakerül.
A kedvező légkör ami segítette őket teljesen meg fog szűnni. Az általuk oly sokszor hangoztatott érték sem az árfolyamban sem osztalék formájában nem ismeri el a befektetőt.A BUX kosárba való bennmaradásért sem tettek semmit. Részemről ennyi volt a bizalom.
CIGPANNONIA kitartók