Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendben csak 690 milliárd forint a állami pènzről írtam,hogy a távközlèsi mobil telefon hálózat számai egyèbkènt nem rosszak a cègnek.kb 9 èv alatt vissza is hozta volna😂
Az, hogy az egyik részének gazdaság élénkítő és szociális hatása is van, a másik meg arról, hogy valaki visszaoszt neked az állami pénzből 20%-ot. Valahol a kettő közt ha nem látod a különbséget az nem az én gondom:D
Ne haragudj mi a különbség a 3% start hitel a baba váró a csok a Széchenyi kártyás hitel és a között ha egy céget támogat az állam? Semmi ugyan úgy közpénzből megy már bocs. A fél ország közpénzből él!
A Telekom leuralja az IP TV szektort, az utolsó zsákfaluban is lassan ott az optikai net, közben a 4ig egy vasat sem tett bele fejlesztésbe. ( ja bocsi, vett egy tányéros tv társaságot az idióta!)
Egyszer már elküldtem nem tudom miért nem jelent meg ... Bocsi igazad van nem olvastam tovább az első két mondatnál az írásodat túl sokan jelentek meg hirtelen a barlangból.
Semmi olyan nem hangzott el, amit idáig ne tudtunk volna! Felelősségre vonás, elszámoltatás, vagyonvisszaszerzés........ -- Azért azon is érdemes elgondolkodni, hogy jó pár embert nem az zavar, hogy sok 100-1000 Mrd forint, állami forrás/vagyon, közpénz magánkezekbe, magántőkealapokba vándorolt, hanem az, hogy végre feltárják ezen ügyeket........ Ez is sok mindent elmond....... -- De csak olvassátok tovább "rizsa" ömlengését/eszmefuttatásait. Őt kéne már régesrég kitiltani!
DE figyelj már, szerintema 4iG-nek nincs olyan eleme, ami ne lenne aggályos a vizsgálat szempontjából és ne lehetne beleköni, ha csak a felét viszik el a cégnek, már akkor beborul a "konglomerátum", tehát ötlet: 4iG marad, de full állmi tulajdon lesz az eddigi Jászai rész + az apró, valszeg JG is megy a levesbe és ennyi. Így a cég maradhatna tőzsdén, az állam tartja a hátáta hitelek miatt és elkezdhetik helyrepakolni, anélkül, hogy a RM és CSG stb. stb. cégekkel kellene jogilag papírozni.
Miért hiszed ezt? Fidesznél votl az a szokás , MP eddig várt ha ezt bejelntetet volna már választásokkor akkor senki ne mtudott volna kiszállni így megkapták az esélyt.Az államnak nem KELL a 4ig.Az egy szarkupac holding.Ők a saját részüket szeretnék vissza és abba befektetni.Hadiipar az tuti kikerül innen, a telekomrészleg megmaradhat de sztem az is ki lesz árusítva mert nem gopndolkoznak saját telekomon sztem.IT részleg meg megél a piacról ahogy eddig : freesoft néven ahogy shortos robot írta :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...