Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az említett cikk egy része :Ezt mindig meg kell tenni, ha egy új tulajdonos 33 százalékos részesedés fölé jut egy tőzsdei cégben. Igen ám, de a vételi ajánlat szabályai szerint az ár nem lehet alacsonyabb, mint az ajánlat Magyar Nemzeti Bank (MNB) részére történő benyújtását megelőző 180 nap forgalommal súlyozott tőzsdei átlagára
" Mit kellene levonnom az ábráidból? Tisztában vagyok velük..." Hát, hogy köszi, de én azt gondolom hogy..... Hát, hogy köszi, de tisztában vagyok vele de.... Hát köszi, de engem nem érdekel a TA.... Hát köszi, de fingom sincs, hogy mit jelent, mert szekta alapon kereskedek.... Hát köszi, de egy baromság amit rajzoltál, mert....
De nem vontál le semmi következtetést a küldött csártok alapján, pusztán azt fejtetted meg nagy lendülettel, hogy én hová írok és hová sem, ráadásul azt is rosszul? Jajjj Istenem! Most még ingyen adtam tanácsot te gyökér!
Ezzel a 40%-al(ami kicsit felkerekített szám, de nagyjából helytálló) újat mondtál az itteni tudósoknak! Ebből is láthatod, hogy mennyire elrugaszkodtak a valóságtól és kár velük vesződni.
Arról beszélsz, ami nincs, és nem is lesz...de semmilyen más topikba nem írsz...pedig sok más papír van, amit nem vennél... Azokba miért nem írsz? Na mindegy, mára elég volt belőletek, így is túl sok időd szántam rátok... Mindig valaki beírja, hogy " ne etesd a trollt"...nagyon igaz.
Egyelőre megvolt az alja, de nem tudni, hogy végleges e. Jól látszik, hogy csendesedik a zakó és 1600 környéke fogja már 3-4 hónapja! "Kanyarodik úgyszólván"... Technikailag a korrekció megfelelő mértékű már (61.8% megvan bőven)! Gari semmire sincs és vételi jelzés sincs!! hmm A fundás alapok, számok, még nem kecsegtetnek vételre a ta szerint pedig, meg kell várni, hogy a támasz kitart e és elkezd emelkedi az árfolyam! Lesz idő beszállni, ha úgy alakulna.
4ig 40% állami tulajdon? :) Hát te ezt hol olvastad kolbászkrém? ennek ugroj neki mégegyszer sztem itt már hiteltelenné váltál.Majdnem félig és a félig nem uygan az főleg egy tőzsdei cégnél.Ha neked már 51%od van te irányítasz remélem érted a dolgok rendjét.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...