Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
aki össze vissza beszél az te vagy.Én mindig azt mondtam 1000-alatt van az értéke de persze lesznek állomások ahol megáll oldalazni egy kicsit majd jön a csorgás megint.Látszik nem vagy nagy tőzsdés ha azt se érted meg amit a másik mond.Azzal mindenki tisztában van hogy nem úgy árazódik be valami hogy fogják és egyből odateszik vagy te ezt így gondolod? Mert az előző hozzászólkásodból ez jön le nekem :).
Jelenlegi könyv szerinti értéke 1187 ft!! De mint tudjuk ez semmit nem jelent sok más papírnál sem. De azért ha minden borul jó ezt is észben tartani , hisz akármi megtörténhet!!!
A manipulator brigad muve az is. Nyomjak lefele, beszoritjak hol akarnak kereskedni. Tobbszor beiirtam, ha beteszel eléd raknak, ha kiveszed kiveszik. Kinyírták a papírban a bizalmat. Ha nem lennének bőven 2500 felett menne a normál kereskesés
nyilván onnan lesz felkör valameddig, bár mondjuk én bottal se piszkálnám ezt a részvényt de ahogy elnézem mások se piszkálják ha a manipulátorok nem csinálják a forgalmat akkor ez a papír olyan mint egy koporsó , hűsől a föld alatt.
Na a tyúk eszű, nehogy elzárják a csapot egy bombával, aztán nyomorba döntenek bennünket. Viktorék is ezért zavarták el, valami hülyeséget mondott, egy komoly helyen. Diplomatikusan kell viselkedni, valaki mondja meg neki, egy kis pöcs ország nem viselkedhet másképp.
A
moratórium csak a tőkére vonatkozik, a kamatokat a vállalat továbbra is fizeti.
Sőt, a rugalmasságért cserébe a befektetőknek magasabb
kamatprémiumot biztosít a cég.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...