Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Álmodj királylány! Te fröcsögsz még mindig. Ha kell, az RM főnök is inasba lesz rakva, bár szerintem nem kell, mert ős tudja magától is, mi a dolga, nem olyan álomvilágban él, mint a nerencek meg ti.
Holnap megy Péterünk a pénzeszsákhoz. Reméljük bólogatós Péter megy és nem a fröcsögő! És jönni fog a manna!!! Fröcsi Peti rajtad a világ szeme! Ja és nem fura az RM főnök is arra lesz!
Drágám! 7 éve vagyok benne a 4igben! Még split előttről, aztán a 600-700as időkből. Akkoriban stayer(ke) néven. Sokan ismernek régről a másik topikban. Hidd el, te ezzel a céggel és a tőzsdével kapcsolatban nem fogsz nekem újat mondani. Átéltem a t-system bukót, a covidot, az ukrán háborút. Még mindig itt vagyok és ebből gondolom átjött, hogy 2200nál is vaskos nyerőben a 4iggel. Otpről nem is beszélve. Nem vagy faszkalap, de haverok se leszünk, mert te már fél év múlva nem fogsz ide írogatni. Eltűnsz, mint Orbán V a parlamentből.
Tudod Kata, a tőzsde egy nagyon magányos sport. A te pénzed, a te pozid, a te elképzelésed semmi más. Az már maga baj, hogy egy fórum befolyásolja a döntést amit hozol. El kell jutni valóban arra szintre, hogy semmi se befolyásolja a döntést amit hozol, mert nincs olyan fórum, ami átvállalja a felelősséget a te pénzügyi döntésed kapcsán. Szerintem jó irány a "semmi fórum" hozzáállás, mert végre önálló leszel. Hajrá! Lehet, hogy egy faszkalap vagyok a szemedben, de lehet, hogy ez nem marad így örökké.
amúgy te miért írsz ide? :) írj a buborékban élő topikotokba :) De sztem én is azt fogom csinálni amit feel :) csinálok egy topikot de midnenkit kitiltok onnan aki nem szimpi.Sztem akövi 2 hétben jobban fog pörögni :)
Neked, és minden fideszes szektatagnak azt javaslom, hogy vedd elő végre a saját gondolataidat, értékrendedet, nem kell félni, hogy önmgad légy, és nem kell propaganda szöveget tolni, főleg itt, ahol rajtam kívül senkit sem érdekel....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...