Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azert azt ne felejtsd el , hogy ma 3200 ról emelkedett nagy forgalom mellett . Lenyomták az elején elkezdett emelkedni de nem tudták vissza nyomni ahogy szokták .
Igazad van, ezt kell megjátszani. Meg volt a 3500, jön megint a 3200.
Törölt felhasználó2026. 03. 02. 19:41
kétségkívül érdekes volt a mai nap . lenyomták 3200-ra majd megindult . Sajnos egyre jobban látszik, hogy semmilyen hír nincsen hatással az árfolyamra . De ez van ,ezzel az árfolyam mozgással kell pénzt keresni .
Ha a Rába el kezd esni az magával rántja a 4ig-t is. Ha a bux esik az is viszi magával a 4ig-t. A lényeg hogy nincs felfelé útja a 4ignek. Minden az esés irányába mutat.
ukrán háboru 4 éve tart -4 év mulva ezt mondjuk iránirol is-ukránrol meg 8 évet mondunk -az sem kizárt hogy már csak háboruk lesznek mig nincs vége jo reggelt magyarország
Jajj, hát nem hallottad, az odaáti szekta szerint a mai napra már véget is ér a háború... geopolból is bukta... . A rába szvsz holnapra szépen elkezd lépcsőzni lefelé, hírre húzták. A gidrán gyártását már 3 évvel ezelőtt is megígérték, hogy mostanrá már ontani fogja, semmi nincs belőle, csináltam belőle cikket a rábában is, valaki megköszönte, valaki meg szentségtörésnek vette, hát ez van, pedig cikkeket is linkeltem hiteles adatokkal nem érdekli a kutyát se. Persze csak rohadtul irígykedek, mert a napizásból már a duplája összejött, mintha csak benne csücsültem volna...
Q4re 5000 lesz, ezt hangoztatták a másik topicban. És akkor még a mai meg a pénteki hírről nem is tudtunk. Ezek után nem hogy 5000 de még 4000 sem lesz. Nincs vételi erő. A nagy esésben milliárdokért adják, amikor vissza korrigál akkor jóval kisebb a forgalom.
Holnap folytatódik a tőzsdék esése, így a 4ig is esni fog. A pénteki meg a mai hír ennyit ér, - 10ft. Ez esett a Rába meg +10%. Úgy nézki ebben az árban már tényleg minden benne van. Nem tud emelkedni, 4000et el kell felejteni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...