Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A másik topikban megint eltűnt feel koma.Az is csak akkor bújik elő mikor van egy emelkedés.Mosthogy csorgás van napok óta,inkább lapít.Kawasaki is ugyan merre????
Aznap elbaszta a portfólió a Telekom indit.Minden vérvörös volt de reális indikkel .Az mtel meg -70 ét mutatott.Fullon voltam benne .Hát amíg le nem esett hogy el van baszarintva kb 3-4 percig azt hittem elájulok 😆
Állítom neked sokszor csak az állt a háttérbe hogy a fia meg a sleppje jól megszedje magát. Emlékszem 4IG 1500ig zuhant aztán nyitáskor 20perc alatt talpra állt. Akinek volt akkor nagyobb szabad tőkéje nagyot kaszált mivel előre akkor már tudtuk visszavonta. Én meg benne ültem a részvényben és néztem milyen jól járnak. Viszont nem tanultam belőle mert most sincs szabad tőkém ilyen esetre.😀
És ez a hír amúgy nem lesz ám 4ig specifikus .Emlékszel a vámhaború ügyét meg lengette Trump mit írt az X re ? Ez egy jò nap a bevásárláshoz.Jòl emlékszem Telekom aznap 12 vagy 15 százalékot esett
Trumpival jó viszonyt ápolunk ha elfoglalja a szigetet elintézi a 4IG kapjon ott egy zsíros szerződést. Persze csak akkor ha nem teszel keresztbe nekünk.
Igen tőled nem vártam többet minthogy ennyit szűrsz le belőle 😆.Majd amikor arra pislakolsz egy Hétfőn hogy -6-7 ét mutat az indi mert trumpi elgurult a gyógyszer(mint ahogy ez már meg is történt) Nektek akkor is 5000 meg 🚀 lesz mert Jászai majd elintézi 😆😆😆
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...