Ha ők belenyúlnak, akkor 1000ig nincs megállás. De ha kiderül, hogy tényleg ők nyúlnak bele, akkor 200ig nincs megállás. Insider transaction, ahogy az expert mondaná. Nyúljanak bele JGék, de csak titokban. ;) R. 609 otp miatt elment a higításom, grat. akinek sikerült.
drámáznak, de ez még szerintem korán nem a nagy összeomlás (bár előfordulhat) de annak még nincs itt az ideje. Aki most tud zsákolni, annak Feb végén szép lesz a számla ;)
Áll a direktbróker, pedig újraindítottam, rohadjon meg. Kifizettem, még is vak vagyok! "A háttérrendszer nem tudta visszajelezni a tranzakció válaszát, vagy nem sikerült végrehajtani a tranzakciót."
felkészültek JG-k erre a reggelre szépen, hülyék lettek volna ebből kimaradni ;)
Törölt felhasználó2018. 02. 06. 09:29
Egyébként az a scenario, hogy leshortolják a nagy gyermekek, utána pánikolnak páran, akik shortolták visszaveszik, azt hiszik a többiek hogy JÉZUS RAKÉTA OPÁSPS UPPPPPP, üvöltés közben csörög a nyáluk, visszamegy az árfolyam x-re, aztán megint short... és ez az iteráció megy már egy ideje :) akik megunják ezt azok kilépnek, így esik ugyebár az árfolyam.
OPUS Global Nyrt.