ha már gépen működik rendesen én boldog leszek. a mobilos app annyira nem lényeges nekem. azt látom, hogy a Randomnak is van. majd azért megpróbálom kitapasztalni és ha érdekes leírom mire jutottam.
nekem az a bajom, hogy a telefonos appjuk az elejétől nem jó. 100 milliós tételekre figyelmeztet amikor megbízást akarok adni. a csúnya, hogy fogalmuk nincs róla mi ez. a laptopon nagy nehezen beállítottuk és ment és 4 hétig de tegnap reggel már nem tudtam elindítani a netbroker prot. csináltam mindent, újratelepítés, win újratelepítés, 3 gépen próbáltam és nem jó. nincs 10es könyvem és real timeom. csak azok amikért fizetek. nagyjából le lettem hülyézve, hogy tuti itt a baj. mondtam előző este még jó volt minden, ez a gép csak erre van használva. nem tudják a megoldást és így nem is kívánok tovább nyűglődni.
Én is meghallgattam a műsort.
Az volt számomra a legérdekesebb, hogy az interjúalany szerint a "hiányos" magyar tőzsdére visszacsalogathatja a kisbefektetőket a két Mészáros papír, és majd esetleg vesznek blue chip-eket is.
Betyárnék és Betyárok! van közületek valaki random capitálnál? az erstével ma lett tele a tököm és lépnék onnan de nem akarnék egy másik lósz.rba belemászni. köszi előre is.
OPUS Global Nyrt.