"Abban az országban, ahonnan én jövök, ha kiderül, hogy rokonoknak ítélsz szerzõdéseket, másnap letartóztatnak. Persze ez attól is függ, hogy az adott országban milyen szabályok vannak" - ezt a szokatlanul éles beszólást eresztette
Nem néztünk szembe önmagunk tetteivel soha. Végül is ezért nem lesz ebből a gőgös, de lusta, gondolkodásra rest népből jobb nemzet soha. A kutyából nem lesz szalonna mondást egy költő így fogalmazta meg: "Ebihalból nem lesz más, csak béka, még ha bálnává válni volna is szándéka!"
Mindig ilyen volt! Neked nem tűnt fel korábban, mert akkor a te kurmányodról "senki" nem írt olyan durván, mint azóta írnak az itt sopánkodók, a bukott rendszerüket visszasiratók!
"már bocs, de KÁ egy huszadrangú troll"
Ezt honnét veszed? neked jutott eszedbe? Nahát...
Én inkább úgy látom, hogy aki megmondja az igazat, ráolvassa a fejére a bűneit, azt kilöki magából a magyarság. Egy zsidau, köpik undorral a foguk közt a szót...
Horthyt mindenki elismeri, aki hasonló helyzetben ugyanazt tenné, mint amit Horthy tett!
Te pl. nem küldenél több százezer magyar katonát a halálba, hogy Hitler oldalán harcoljanak? Vagy nem szentesítenéd a zsidók deportálását, haláltáborokba zárását?
már bocs, de KÁ egy huszadrangú troll, Horthy kapcsán különben nekem onnan válik igazán érdekessé a történet, hogy a britek jelöltje volt...
ők találták ki azt, hogy nekünk vmi efféle snájdig katonatiszt kell és a környező államokkal összevetve összességében ez nem is volt olyan rossz húzás
Horthy különben még a fiát is a júeszéj-be küldte okulni (Detroitba...), talán nem véletlenül...
meg gondolom az se volt véletlen, hogy végül "baleset" áldozata lett a "trónörökös"...
Szerintem az a szomorú, hogy ilyen tolvaj kurmány van hazánknak, amit még az igazságszolgáltatás is leplez! De neked ezt kár írni, hisz elkötelezett troll vagy!!
Ez az ember nem számít a véleményével!Nem szenilis, rosszabb annál! Megártott neki a gondolatszabadság!
Sajnos nem alkalmas még egy állami kitüntetésre sem, mert mire megkaphatná eltűnik! Ezért aztán mindenbe belerúg ami Magyarország! Hálátlan és gonosz!
Azokat a politikusokat, akik a közpénzt nem közérdekben használják fel, viszik a sittre.
Szerencsére nem Magyarországon!
És ezt az olyanoknak köszönhetjük, mint te!
Mondták nekem korábban, hogy vannak olyanok, mint te, akik tapsikolnak, ha lopunk tőle, és nem hittem el.
De itt vagy, és tapsikolsz.
Van még egy szint ez alatt is, az, aki még pénzt is ad. Te tudnál esetleg pénzt küldeni? Vagy az már túl sok lenne?
Keresztények voltak?
Pl. egy keresztény biztos, hogy nem lopna!
A kereszténységet színlelőt persze nem akadályozza a hit, az adná a megrendelést a vejének, apjának, szeretőjének.
Szerencsére én ismerek jó sok olyan magyar politikust, akit nem akadályoz a keresztényi hit!
az EU nem járhat el román bűnügyekben, pl. korrupciós bűncselekményeknél... kb. olyasmi dolog ez, hogy a legjobb tűzoltó laktanyában is üthet ki tűz (elektromos zárlatból származó, vagy pl. pont azért ütött ki tűz, mert folyton úton voltak, stb.) az EU csak "szétosztja" a pénzt, de sok mindenbe nem szól és nem is szólhat bele - ráadásul (mint az köztudott) nagy az EU-s vízfej, az meg nem a hatékonyságra utaló jel szokott lenni...
„A 2014 INSCOP Research poll — the last credible survey that
asked the question — found that about 60.5 percent of Romanians believed they
lived better under communism.”
link
igazi EU-s sikertörténet:)
Durva beszólást eresztett meg Magyarország ellen az uniós biztos
Ugrás a cikkhez