A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Nem sietek én sem, 4000Ft-hoz közeli átlagárammal még jó vagyok. Közben azért veszek még egy újépítésű lakást, nem tolok már be ide többet, még azt az ~5000dbnyit amivel beállok néha vételre, de ha lefelé akarna menni, akkor az átlagáram felett nem szívesen vennék.
Egy napja válaszoltam meg ugyanezt.. Nem day-week-month tradelek, funda alapján 3-5 éves távra veszek egy papírt, ha olcsónak gondolom. Ha változik a képem, akkor meg eladom. Nade, semmi értelme, hogy itt napi szinten itt legyek, kb fél éve pontosan cakkra az történik, amit írok, mindenkinek jó szerencsét és kitartást a papírhoz ;)
Off (elnézést érte, bár annyira nem off):MP hősködött, hogy milyen olcsó ott az üzemanyag, nálunk meg el lett rontva... 🤦♂️ Tessék.. ilyenek várnak majd ránk is, ha a manöken jön.
Oké, csak azt nem értem, hogy a legrosszabbnak adsz esélyt, illetve 1 év bizonyítás kell a cégnek (szerinted) azaz majd 2027.04. Hóban derült ki auditáltan, hogy rendben van-e, akkor miért parkoltatod itt a pénzedet, elég lenne akkor visszahozni, addig meg a tuti MagyarPetyás cuccokba tolni 🤔
Ez nagyságrendileg 7.7 millió EUR plusz adót jelentene, ami egy részvényre vetítve 0,4 EUR. A biztosítói felvàsàrlàsok utáni szinergiàk, illetve a most induló és folyamatban lévö logisztikai beruházások szerintem ennek minimum a felét ellentételezik már 2026-ban és akkor továbbra is 2 EUR körüli egy részvényre jutó eredményröl beszélünk, amivel én továbbra is alulértékeltnek gondolom 5.000 - 5.500 árfolyam alatt úgy hogy jól látható nôvekedési potenciál / stratégia van a cégben, kockàzati oldalról pedig figyelembe lett véve az esetleges kormányváltàs utàni legnagyobb “valószinüsitett” negatív hatàs hogy belenyùlnak a bizt. adóba. Nem igazán látom miért ne lenne alulértékelt a jelenlegi árfolyam még negativ scenariok esetében is. Szerintem az elmúlt 2 hét esése nem a cégröl hanem az àltalanos piqci hangulatról szól - ezért is van hogy forgalom nélkül esik. Másfelöl valószinüsitek egy elutasitottsàgot a részvény felé a vàlasztàsok miatt, de ez a bizonytalansàg bármilyen vàlasztàsi eredmény esetén 3 héten belül elmúlik.
Vannak olyan gondolatok, hogy az összes ner céget államosítják és azokat eladják ki tudja mennyié. Képletbe ezt is bele kell kalkulálni, hisz Magyarországon élünk, ahol bármi bármikor megtörténhet. Komcsi mentalitás: "Elképzelhetőnek tartja a Graphisoft-alapító milliárdos, hogy egy
kormányváltás esetén egyes NER-milliárdosok érdekeltségei átmenetileg
állami tulajdonba kerüljenek, és aztán akár külföldi kézbe, igaz, a
magyar tulajdonnak jobban örülne." https://24.hu/belfold/2026/03/09/bojar-gabor-interju-orban-magyar-peter-privatizacio/
De a piac árazza... X%-kal nem lesz kormányváltás, akkor a fair érték 7000. Y%-kal lesz kormányváltás, de nem nyúlnak a különadóhoz, akkor a fair érték még mindig 7000, csak a piac jobban tartani fog a papírtól, ami miatt lesz egy diszkont rajta: 5500-6000. Z%-kal lesz kormányvlátás és hozzányúlnak a különadóhoz, évi minusz 2-3 milliárd a Wabinak, akkor a fair érték 4000. A piac most mondd valamit X,Y,Z-re, ebből jön ki a 4800-as árfolyam..
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link