Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
-Erste:-A 30 napos mozgóátlag 125 ezres szintjére esett a BUX, keresztül hasítva az emelkedő trendcsatornát. Az év eleji nagy menetelésnek így is csak töredéke veszett oda, de az indexet mozgató blue-chipek még imbolyognak.Támasz és ellenállás szintek
vip kiszálló tegnap 15 30 ig giga kartell mutyi azóta bux -4300 pont okoska febr 3-4 giga kartell tőkeáttételes vevő volt +6500 pont üres könyvek csalás az alapkezelők bennf. infója alapján kiálltak az eladók a könyvből
Ne is bosszants :) ... ma sem bírtam kiülni a pozimat, mert el kellett mennem ....nyitóban és utána tudtam nyitni 17 k. shorot, de azokat 135600 elé tetem be záródni .... úgy voltam vele több mint 700 p. tiszta nyerő mára is jó...erre beverték...ha otp pattan akkor délutánra talán egy gyors long még hozhat valamit...
Én csak arra lettem volna kíváncsi, amit reggel te is kérdeztél mástól, h milyen stratégia mentén gondolja a mai kereskedést. Ezt szerettem volna, ha megosztod velünk. Nem olyan bonyolult ez a kérdés. De úgy látom TE nem vagy hajlandó megosztani velünk a tiéd, csak mást akarsz (alaptalanul) felkérdezni. Egyébként nyilvános fórumon vagyunk, remélem nem jelent számodra gondot, h mások is olvassák a hozzászólásaidat és reagálnak is rá alkalom adtán, ahogy azt te is tetted pl. ma reggel! Ugye megengeded ezt nekem és másoknak is vagy kérdezni/számonkérni csak neked lehet?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!