"Kié a Multi Shoot?A Multi Shoot Zrt-t 2017-ben Tűzkő Nándor alapította. Tűzkő, akire az „Orbán-család nőgyógyászaként” is szokás hivatkozni, a Szent Margit Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályának osztályvezető főorvosa, aki közben több állami tulajdonú cégben is szerepet vállal. 2020-ban felügyelőbizottsági tag lett négy, állami tulajdonba került meddőségi centrumban is, írta a Direkt36."
Tűzkő Nándor nevét nem felejtjük el, ugye? https://444.hu/2026/01/27/a-miniszterelnok-testvere-vagyok-dicsekedett-orban-aron-a-fegyverbeszerzesi-targyalasokon-melyeket-egy-volt-kgb-s-kem-szervezett?appView=1
Röviden, őszintén:🔸 Az ügy nem rólad szól elsősorban, hanem egy nagyobb jogsértésről🔸 Téged érintettként tartanak nyilván, nem károsultként🔸 A hatóság javította a korábbi hibáját🔸 Nem zárták le az ügyet, nem utasítottak el🔸 De a te személyes anyagi érdeked nem az eljárás központja"" chatgpt
Pár napja kaptam egy levelet ,ez állt benne: gyakorlatilag már nem is abban nyomoznak amiben én feljeletést tettem és nem tekintenek vagyoni érintetnek, de itt az egész:A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 411. §-a szerinti tiltott piacbefolyásolás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a fenti számon folyamatban lévő ügyben az alábbiakról tájékoztatom: Hatóságunk a korábbiakban tévesen arról tájékoztatta Önt, hogy az eljárásban vagyoni érdekeltnek minősül, ugyanis az eljárásban Ön nem vagyoni érdekeltnek, hanem egyéb érdekeltnek minősül. Ennélfogva Ön jogosult arra, hogy - az Önt érintő körben bizonyítékot terjesszen elő, indítványt és észrevételt tegyen, - a rendelkezési jogosultságával érintett dolgot, vagyont vagy elektronikus adatot közvetlenül érintő eljárási cselekményen jelen legyen, - az Ön tulajdonát képező vagy rendelkezési joga alatt álló elkobozható, vagyonelkobzás alá eső, vagy lefoglalt dolgot, vagyont vagy elektronikus adatot érintő kényszerintézkedés okát és ennek változását megismerje, - büntetőeljárási jogairól és kötelességeiről a bíróságtól, ügyészségtől és a nyomozó hatóságtól felvilágosítást kapjon, - az Önt érintő körben jogorvoslattal éljen, - az eljárás ügyiratait - a büntetőeljárási törvényben meghatározott kivételekkel - az Önt érintő körben megismerje, - segítő közreműködését vegye igénybe
Van-e félelem Majer Bálintban vagy Kósa Gáborban, hogy egyszer összefut egy befektetővel és az felismeri, majd megállítja , hogy mi újság az Ott-one-os pénzemmel! Korábban már írtam ,hogy fiatalok ezek még ahhoz, hogy elkerüljék ezt az élethelyzetet!!!! Azért pucoltak el külföldre.......de kicsi a világ!
OTTone