Semmi közük egymáshoz . Gáz szezon beindult —> up . Olajban meg bizhattok egy esetleges félóra Tas bán rövid időre . 110 bal feljebb 80 százalék nem megy 120 fölé 90.. Ha most mikor minden szét van lőve itt tart.. 1-2 hónap azt 70 USD …
Igen én arra fogadtam hogy nincs itt gáz hiány ... későn jöttem le a létráról, és az összes shortomal együtt kell aludjak ... pedig 1/5 1/3-át jó lett volna eladni ... még láttam a 203-as árat végül rajtam maradt. :-(
Eddig talán nem az látszik hogy olyan nagy gáz hiány lenne az usa--ban. Lassan az összes shortom plusszos amit tegnap 16:50 után vettem ... most mennem kell a létrára remélem nyugi lesz 15:30-ig addigra igyekszem szünetet tartani.
Eezen a fórumon kevesen vagyunk de figyelünk egymásra évek óta és probálunk vigyázni egymásnak véleményt nyilvánitani és közbe kis pénzt keresni kis sikerrel de mostanában nem lattam a régebben sokat fórumozó "Gázszakértőt"holvan mi történt hogy mostanában nem kommentel?
Na igen. Előtte évben meg hajnali 1 körül ütöttek ki mindenkit 2 cent pontosággal kb. Mert csak 1 vettünk volt . Utána kb féléves long trend jött . Certi jó ideig semmi . Szépen néztük végig az emelkedést . Tegnap sima megérzésre zártam pozíciót meg nyitottam is USAra. A gázt meg hagytam. Most 4- re várom relatíve rövid időn belül. Tudom elvileg itt sem lehetne ahol most van . De nem normális időket élúnk ..
Ez a rolover ugrás 2.35 röl 2.5 re ez a korábbi rolover árhoz képest nagyobb költséget feltételeztem és alacsonyabb gázárat vártam de talán spekak vannak benne szabad nagy pénzekkel hogy a shortzárásokat kikényszeritsék ezt elszokták játszani időnként és aztán beverik 2.5 alá.. Bpali kollégais ha jólemlékszem kb egy éve tartotta a felső certit nagy összeggel másfélhonapig összel aztán kb két nap alatt leütötték a natgaz arát a felső certi kiütési ára alá és nagy pénzbukó lett a honapokig tartó türelmes long várakozásból nemcsak Bpali kolléga hanem énis buktam akkor ezen a long várakozáson aztán utánna indult be az usa natgas kb november elején..szoval egy éve is rafko volt akkoris a natgas mozgása..
Nem vágom most ezeket számokat. De azt láthatod hogy $0,2-$0,3 szinteken mozgok. És ha ezt a szabályt megsértem ... mohó vagyok akkor nagy árat fizetek érte. Nagyon ritkán találom el az alját és a tetejét.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.