Figyeltem MP mai napirend előtti felszólalását. Rengeteg feladatot akarnak ősszel elvégezni. Olyan keveset hallunk dr. Görög Mártáról, pedig mint igazságügyi miniszter szerintem bődületes melót végez ő és a csapata. Minden tiszteletem az övék. pl. már ősszel leteszik a jogszabály és megszűnik a jelenlegi végrehajtási rendszer és nem borzolja a kedélyeket, hogy pl Schadl felesége 105milliót keresett csak 2025-ben, miközben felfüggesztés alatt van, ahogyan a napokban írták. Irdatlan sokat dolgozik dr. Görög Márta.
Ja, hogy "most már az mindegy". Értem. Hogyhogy abban az időben nem ríttál itt, mint egy fürdősqrva az elszámoltatásért? Térjünk vissza a témára akkor 8 hónap múlva, hogy egyenlőek legyenek az esélyek. Na mit szósz meggyszósz?
"MÁR MAGYAR GYÖRGYNEK IS KEZD GYANÚS LENNI MAGYAR PÉTER NAGY VAGYONVISSZASZERZÉSE . Megszólalt Magyar György is az új Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatal körüli vitában, és a balliberális oldal hosszú évek óta rendszeresen megszólaltatott sztárügyvédje sem egészen azt mondta, amit valószínűleg a Tisza kommunikációs stábjában bekereteznének. . Magyar György ugyan gondosan leszögezte, hogy Unger Anna személyéről még korai ítéletet mondani, sőt akár alkalmas is lehet a feladatra, de utána szépen végigvette, mi mindennel van problémája. . Kezdjük rögtön a híres pályázattal, amelynek átláthatóságával Magyar Péter annyira szeretett büszkélkedni. Kilencvenhat jelentkezőből végül három maradt, Magyar György szerint azonban nem derült ki világosan, milyen módszer, kritériumrendszer vagy pontozás alapján történt a szűrés. Szakmai véleményezés nélkül számára az egész kiválasztás fals. . Aztán ott vannak az új hivatal elképesztően érzékeny jogosítványai. Magyar György külön hangsúlyozta, hogy nagyon nem ugyanaz a vagyon lefoglalása és a végleges vagyonelkobzás, az érintetteknek pedig valódi jogorvoslati lehetőséget kell biztosítani. Szerinte alapvető kérdés a bírói felülvizsgálat és annak garantálása is, hogy magát a hivatalt ki és hogyan ellenőrzi. . Még Unger Anna emlékezetes kijelentését is elővette arról, hogy akár hat évbe telhet, mire egy ügyben ítélet születik. Magyar György szerint ennek rossz volt az üzenete, bár tartalmilag sok igazság volt benne. . A végén pedig sikerült egyetlen mondatba összefoglalnia az egész problémát: az NVVH körüli aggályok külön-külön nem nagyok, együtt azonban már jelentősek.Milyen kellemetlen. . Eddig, amikor valaki megkérdezte, hogyan választották ki Unger Annát, pontosan milyen szakmai szempontok alapján lett 96 emberből három, milyen garanciák akadályozzák meg egy ekkora hatalmú szervezet politikai felhasználását, és hogyan működik majd a jogorvoslat, könnyű volt rálegyinteni, hogy megint az új kormány ellenségei akadékoskodnak. . Most már Magyar Györgyöt is hozzá kell írni az akadékoskodók listájához. És még csak négy hónap telt el." . #NVVH#UngerAnna#MagyarGyörgy#MagyarPéter#TiszaKormány#Vagyonvisszaszerzés#Jogállam
Szerintem ne csak a tiszás szavazókra gondolj, hanem orbán megmaradt híveire is. A neres vállalkozókat már régen meg kellett volna fogni, de ha orbánta rámozdulnak, akkor szerinted lenne felháborodás a hívei körében? Szerintem igen és amikor rámozdulnak, azt nagyon jól kell időzíteni.
"A műsorban elhangzott: a Magyar Nemzeti Bank alapítványi ügyeivel kapcsolatban folyatott nyomozás másfél éve tart, 91 milliárd forint értékű vagyon került biztosításra, ugyanakkor szerinte a hatóságoknak korábban is lehetett már olyan információjuk, ami alapján több érintett esetében felmerül a gyanusítás lehetősége." A Tisza emlékeim szerint 5 hónapja nyerte meg a választásokat. Mit csinált az Orbán kormány ügyészsége előtte 13 hónapig? He?
K*rvára döcög ez az elszámoltatás téma. Semmi sem abba az irányba mutat, hogy ezt valóban akarnák, helyette brutális időhúzás megy. Egyre esélyesebb, hogy.létezhet a Fidesz-Tisza háttéralku.
Ha már Ligeti sem érti, hogy MNB ügyben miért nincs elszámoltatás, akkor már igencsak jogos a kritika, hogy a Tisza a választási ígérettel ellentétben nem igazán akarnak itt elszámoltatni bárkit is. https://24.hu/belfold/2026/09/06/ligeti-miklos-mnb-ugy/
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!