Tényleg, szegény ember, hogy miket kell kiállnia! Körülötte semmi nem az aminek látszik. . A teljesség igénye nélkül: "A rendőrök meghamisítják a családi balhéról készült jelentést, Juszt László meghamisítja a Medgyessy akasztásáról szóló, jól érthető mondatait, Rogán egymilliárdos mesterséges intelligenciával meghamisítja a barátnőjével folytatott beszélgetés hangfelvételét, a mentőszolgálat meghamisítja a xanaxos öngyilkossági cirkuszról szóló mentőszolgálati jelentést, kétezer titkosügynök van ráállítva a nap 24 órájában, a bírók csak álbajuszban és parókában mernek kimenni a haknijaira, a rendezvényein a Fidesz blokkolja a térerőt, az Európai Parlament odahamisítja az aláírását egy határozatra, a bank meghamisítja a gyanús részvényvásárlásai időpontját, valamint drogot fognak elhelyezni az autójában és a lakásában." . Az Ötkertben pedig ott se volt és az EP mandátumát se ő vette át!
Egyébként ha én lennék a Tisza nagyon gyorsan felépítenék még 1-2 embert, akik ha kipöckölik MP-t, tovább tudják vinni a fonalat. Én már rég leigazoltam volna Hadházyt és MZP-t, és a jobboldali helyett egy gyűjtőpárt jelleget igyekeztem volna felvenni. Egyébként hogy céges nyelven beszéljek ha ezek hárman összefognának a szinergiahatás miatt mindenkinek nőne a legitimációja, a Tisza nyerne két elismert, ütésálló arcot, akik tudják kezeli a Fideszt, míg MZP és Hadházy maga mögött tudhatá a Tiszás tömeget, nem mellesleg ha MP kiesne, akkor MZP-t szerintem csont nélkül elfogadná a Tiszás tábor vezetőnek. Ez mellett a szakpolitikusokra kellene fókuszálni, hogy ismert és elismert szakembereket becsalni szakpolitikai helyekre, akik feddhetetlenek és saját jogon is képesek szavazókat becsábítani.
Nyilván jobb pozícióból, ha már előre közli, hogy mivel akarják lejáratni, mintha utólag kéne minden támadást kimagyaráznia. Ezzel meg is akadályozhatja, hogy bevessenek ellene egyes lejáratásokat. Azért a sok fidesz hívő is nevetséges, hogy nem látják, hogy a fidesz kampánya csak arról szól, hogy MP-t lejárassák, amivel elismerik, hogy nem tudnak valós okot arra, hogy az emberek miért is szavazzanak rájuk.
Azért gyerekek, képzeljétek mér magatokat MP helyébe, amikor minden nap védekeznie kell a kormányoldal hazug szarságaival szemben, gyakorlatilag egy háborús ostrom alatt áll lassan egy éve. Hihetetlen, hogy bírja, és igen, ennek egyik tünete a paranoia, ami ebben a helyzetben teljesen érthető. Állít irracionális dolgokat is? Állít olyasmit is, aminek alapja igazán nincs? Igen. De bazdmeg, képzeld már magad a helyzetébe, amikor azt látja, hogy hetente próbálják meg a seggükből előrántott vádakkal lejáratni vagy félreállítani. Ez a fickó és a Tisza párt ma háborút visel, kb. úgy ahogy Ukrajna küzd az oroszok ellen, kiegyenlítetlen háborút, ahol ha valakinek, neki joga van túl gyanakvónak lennie....
Pedofilpártnak milyen szakemberei vannak? - A bajszos olajosbáró, aki mindenhez is ért? - Varga KISZ titkár, akinek a költségvetése zsinórban 6. éve megbukik néhány hónap után sokszorosan? - az eü-i államtitkár, aki azzal haknizik, hogy az elmúlt 15 évben az alig 1 éves Tisza miatt nem volt kórházfelújítás? Még lehetne sorolni a nagy "szakértőket".
Ezzel a lopásra optimalizalt kormányzással így is sokkal tovabb húzta orbán mint ahogy a média uralása nélkül bírta volna. Mivel már a hazugságok sem működnek,ezert már csak hátradőlve lehet nézni orbán és a propagandistáik vergődését.
Olyan nincs, hogy fidesz Párt! Csak egy falus korrupt fasiszta tolvaj one man schow-ja, aki még saját híveit is hasznos idiótának tart, nincsenek szakemberei, és akinek a személyiségében több autoriter vonás van, mint hitlerében.
Kb ebbe a hibába esett orbán és propagandista csapata is, aki még mindig képtelen megérteni ezt a jelenséget, és hogy miként vitte el az ő táboruk közel felét is. Ez már mesze túl van MP személyén a Tisza szigetek megjelenésével. Nincs benne az az "orbánnak kezetcsókoló öregasszonyos" primitív vallásos rajongás, hanem inkább az ország nyomorának megértése-megélése, a regnáló hatalom utálata, és a félelem attól - joggal - , hogy itt egy új belarusz lesz. Hiába távolítaná pl az EP-ből MP-t, ezt a szart már nem pakolják vissza a lóba, az a hajó elment.
Olyan nincs, hogy Tisza Párt! Csak egy budai, volt NER-es selyemfiú one man schow-ja, aki még saját párttársait is agyhalottaknak nevezi, nincsenek szakembereik, és akinek a személyiségében több autoriter vonás van, mint Orbánéban.
Tök midegy, a lényeg, hogy mindenre felkészül MP, illetve felkészíti a szavazótáborát. Kamu fidesz ellen a Tiszának is kell néha kamu, hogy legyőzze a fideszt.
Szerintem
nem érted, amit írtam, és elfelejtetted, hogy miért "szólítottalak
meg", ugyanis azt kérdezted -ha még emlékszel rá - hogy:
. "Ezek után engem az érdekelne,hogy "nem tiszás" zemberkék mit
értenek "demokrácia" alatt?” . Ha nem emlékszel, akkor segítek ebben - is - neked:. maxwax
hétfő, 11:51
Előzmény:
csendben
#170165 .Ezek után engem az érdekelne,hogy "nem tiszás" zemberkék mit értenek "demokrácia" alatt? Gyanítom egy olyan ország berendezkedését, ahol a Tisza nem indulhat választáson, csak a fidesz és az óellenzék.
MP és köre képes a fidesz fejével gondolkozni és így megelőző lépéseket tenni. A többi pártról annyira nem tudok semmit, hogy nem tudom megítélni, tettek-e lépéseket egymás felé. A választásokhoz közeledve azért szoktak történni érdekes dolgok.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!