Bárki jobb, mint Orbán, mert Orbán nem demokrata, a jogon felülállónak tekinti magát, soha nem szakmai alapon hoz döntést, más véleménye nem érdekli, az állam erőforrásait sajátjának tekinti, lezülleszti az országot, elszigetelő az országot.
Én megpróbálok nem gyűlölködni, nem úgy mint a fórumozók95%-a Orbán gyűlöletből ír ide be. Úgy néz ki ez a fórum oldal ,mintha tiszta ellenzéki beállítottságú lenne.
Sejtettem, hogy ez nálad így jön le. :) Pedig csak gyűjtőfogalomként használtam a bagoly, karvaly, cica, oroszlán(fejű) ... nickekre. Mi volt a szakmád, hogy neked mindenki "kollega"?
Hát tudod mit, meg is érdemled te is, meg a hozzád hasonlóan gondolkodók Orbánt és a bandáját. Menthetetlenek vagytok minden értelemben. Rettentően sajnállak, hogy ennyire szűklátókörű és tájékozatlan vagy.
Nekem ORBÁN UR ,mint MINISZTER ELNÖK BEJÖN,. Megvagyok vele elégedve ,kisseb nagyobb hibától eltekintve. Amit meg itt felsorolt a kollega az a megválasztott képviselők dolga ,hogy a parlamentben intézzék az ország ügyeit.
Figyelj, kezd marha unalmas lenni ez az egyoldalú beszélgetés. Volt tavaly azon a szavazólapon kutyapárt, mi hazánk, ellenzéki összefogásos sor is. Ki mondta hogy Orbánra szavazz? Miért volt jó neked az, hogy olyanra szavaztál, aki a magyar társadalmat életszínvonalban, átlagfizetésekben (minimálbérben) az utolsó előtti helyre vezette az EU-ban? Miért szavazol valaki olyanra, aki a haverjainak meg a családtagoknak adja 10 éve az EU-tól kapott lóvénak, meg a te adóforintjaidnak is a nagy részét,és nem a kórházaknak, tanároknak, iskoláknak, önkormányzatoknak például? Ezekre a kérdésekre tudsz válaszolni nekem?
Reménytelen esetekre nem érdemes energiát pazarolni. Ilyen a Te felvilágosításod is. . Azért a lenti cikket mégiscsak ajánlanám neked (és a többi állatnevű fórumbeli sorstársadnak), mert mélyebb gazdasági ismeretek nélkül is érthető. Az is egy baja a jelenlegi ellenzéknek, hogy úgy akarja átvenni a kormányzást, hogy képtelen nevén nevezni dolgokat, (ezzel magára húzva a felelősséget és a romeltakarításba való szükségszerű belebukást), és kimondani pl. azt, hogy: Az uniós pénz csak késleltetni képes a bukást
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!