Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
libasbukta
libasbukta 2020. 05. 15. 14:05
#11100

Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 13:52
Előzmény: #11067  Branko
#11099
részben egyetértünk,mégha ellentétes oldalon is állunk. a legfontosabb az ország fejlesztése lenne,  - mert van bőven mit - és nem,hogy milyen szinezetű párt van a hatalmon. elfogadnék egy konzervatív keresztény kormányt is, ha a demokráciakereteken belül mozogna és nem mások ellenében határozná meg magát,és nem másokat elnyomva  a saját gondolkodását ráerőltetve az országra,akár egyetért,akár nem ,hanem az értékrendszere alapján annak pozitív tartalmát erősítené. megjegyzem,hogy a keresztény egyházak, és politikusok Magyarországon ,de még a társadalom magát kereszténynek vallók nagy része valójában egyáltalán nem tekinthető kereszténynek, hiszen a legalapvetőbb keresztényi értékeket sem érzik magukénak. Gyűlölik a másként gondolkodókat, gyűlölik az idegeneket, kirekesztik a gyengéket, a kisebbségeket és a pénz a vagyon bűvöletében élnek, a gazdagok pártján állnak és őket tekintik példaképnek a szegényeket lenézik.
 A kereszténység Magyarországon gyakorolt változata tulajdonképpen a szekta fogalmát meríti ki ,hiszen a keresztény szakzsargon azt a gondolkodást tekinti szektásnak, amelyik mazsolázgat a kereszténység erkölcsi alaptörvényei közül és csak azokat tekinti magára kötelezőnek,amit ő választ ki, ami kényelmes, ami passzol az érdekeihez.
Ilyen értelemben nem is keresztény országról beszélhetünk,hiszen mindenki látja,hogy milyen az emberek morálja általánosan és az távolról sem hasonlít a keresztényihez. Legalábbis én ezt tapasztalom a magukat kereszténynek tartók között is ugyanúgy, mint a társadalomban általánosan is.
Orbán látszat kereszténysége tehát találkozik a szavazóik látszatkereszténységével, ami szintén probléma. Nem segíti,h civilizáltabb legyen az emberek morálja. Lemérhető a fórumaikon található stíluson. 
Ennek ellenére én a kereszténységet elfogadhatónak tartom,mint támogatandó erkölcsi mértéket, de nem ezt a változatot,ami nálunk van. Ahogy a magyar liberális gondolkodás is távol áll a józan elfogadó liberalizmustól. Nálunk a liberális alapból vallásellenes általában, sokszor nemzetben gondolkodás ellenes, vagy legalábbis érzéketlen erre.
A cél sztem az lenne,hogy az alapvető erkölcsi értékeket visszahozzuk a társadalomba és elfogadjuk egymás értékrendszereit, ne próbáljuk ráerőltetni a sajátunkat másokra. a szélsőségességeiket kéne megszüntetni és a gyűlölkődést egymás iránt.
Ami az ellenzéket illeti sztem vannak tehetséges politikusok,akiknek teret kell adni, rájuk szavazni, arra ösztönözni az ellenzéki pártokat, hogy újuljanak meg. a friss agyak, a fiatal lendület  bevonása új módszereket ,ötletesebb politizálást tenne lehetővé és valóban kevés a kreatívitás még,de ez változhat ,javulhat. Az elnyomó hatalom ellenében szükség lenne merész és bátor ötletekre,hogy az embereket minél inkább el lehessen érni.
Erre  mondtam,hogy szórólappal, időszakos kiadványokkal el lehetne érni őket. Minél több helyről próbáljuk megközelíteni az embereket, annál nagyobb lesz az esély,h eredményes lesz. 
A társadalom olyan, amilyen és azt az értelmiségnek, a politikusoknak kell példamutatással és megfelelő intézkedésekkel felvilágosultabb gondolkodásra nevelni.
Oktatásreform kell hozzá. Jól megfizetett tanárok, felvilágosult tananyag, vitakultúra meghonosítása, az egyéni gondolkodás elősegítése és ezt mindnehol elérhetővé tenni egyenlő minőségben. A pénzt erre kell "szórni" nem a saját "magyar" oligarchák megerősítésére. Abból te nem látsz előnyt, csak nem külföldi kézen lesz a pénzek egy része,hanem egy szűk magyar kiválasztott elit kezében.
Közben az egészségügyben , oktatásban pld hiányzik ez a pénz infrastruktúrában és fizetésben is, mert a költségvetési pénzeket nem oda írányítják.
Orbánék leépítik az emberek gondolkodást,hogy birkákat kapjanak. Szétverik a maradék morált is, mert nem a tisztességes, társadalmilag alapvető hasznosságú emberek keresnek jobban, hanem a gazdagok lesznek még gazdagabbak. pld egykulcsos adó
miközben leépítették a munkanélküli segélyt. egy közmunkás annyit keres, ami szó szerint nem elég a létezésre sem. 
és a gőg, a megvető hangnem amivel magas lóról beszélnek mindenkiről (ellenzék, nők, szakmai szervezetek, másként gondolkodók stb)  mutatja,hogy ők uraknak képzelik magukat a társadalom felett állóknak,ők erkölcsileg nem lehetnek példaképek finoman szólva.
 
sgl 2020. 05. 15. 13:49
Előzmény: #11085  bumm
#11098
Nem vitte csődbe, és nem ő hanem a szocipárt tagjaira mondta hazudtak.
Órákra 2011-ben voltunk államcsődtől. maga a spermatörek vallotta be személyesen zártkörben mint Gyurcsány.
sgl 2020. 05. 15. 13:41
Előzmény: #11096  euler
#11097
Kb 2 milla szavazó nem látja mit hazudik, hogyan lopja szét az országot a fidesz.
Vakok.
Akkor a kúriának is joga van nem látni.
euler 2020. 05. 15. 13:26
Előzmény: #11091  Törölt felhasználó
#11096
Kicsit árnyalnám ezt az egybemosást "jogot végzett benszülött" miniszterelnökünk ma reggeli uszításával. Ilyet azért nem hiszem, hogy hallhattunk modernkori történelmünkben, talán a legsötétebb időket kivéve:
„Ez mégiscsak a bennszülöttek, vagyis a mi országunk”
https://szabadpecs.hu/2020/05/dr-orban-viktor-mihaly-bennszulott-az-otodik-keruleti-kuria-nem-latja-mi-van-gyongyospatan/
gombócból_is_sok
gombócból_is_sok 2020. 05. 15. 13:26
Előzmény: #11086  Törölt felhasználó
#11095
Ha mutyizós oldschool politikus lennél, milyen fiatalokat hagynál milyen szóhoz jutni? Ugye hogy ugye.
gombócból_is_sok
gombócból_is_sok 2020. 05. 15. 13:22
Előzmény: #11092  sgl
#11094
Elírták. Nem hangsúlyozta hanem hazudta.
Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 13:10
Előzmény: #11092  sgl
#11093
Ez volt a nap vicce!
sgl 2020. 05. 15. 13:00
Előzmény: #11090  sgl
#11092
A CNN amerikai hírtelevíziónak adott interjújában 
2006.09.23. szombat
" Orbán Viktor kifejtette: a magyar politikában kétféle hagyomány létezik.
Az egyik a kommunista párt hagyománya, a hazugság, amelyet a baloldal tovább vitt,a másik pedig az ellenzéké, az egykori illegális "másképp gondolkodóké", akik sohasem hazudtak.
"Én sem hazudtam soha az embereknek"
- hangsúlyozta Orbán.
Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 12:59
Előzmény: #11089  Törölt felhasználó
#11091
Nem is árt a fiatalítás már. Jakab vagy Fekete Györ méltó utódja lehet Orbánnak és Gyurcsánynak. Nálam mindkét miniszterelnök úgy vonul be a történelembe, hogy óriási lehetöségeik voltak felemelni a magyarságot de mindketten elqrták / nem kicsit, nagyon. 
sgl 2020. 05. 15. 12:57
Előzmény: #11081  bumm
#11090
Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit cselekszem!!
Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 12:55
Előzmény: #11087  Branko
#11089
A.fidesz 2010ben is csak a válság miatt került hatalomra, most majd leszavazzuk őket. A fideszesek is.
csendben 2020. 05. 15. 12:50
Előzmény: #11085  bumm
#11088
Megint benéztél valami! Se a téma,se a stílusod nem érdekel! Kímélj meg a sületlenségeidtől.Cserébe megígérem,hogy ha kíváncsi leszek a véleményedre,meg foglak kérdezni! Addig nincs miről beszélnünk...Üdv!
Branko
Branko 2020. 05. 15. 12:49
Előzmény: #11075  Törölt felhasználó
#11087

tökmindegy hogy mi a fidesz programja
ők a hataloban ülnek - erre azt szokták ondani, hogy némi lépéselőnyt adhat bizonyos szempontból
az ellenzéknek bármivel versenyeznie kell, amit egy kormánypárt tesz
lehet amúgy h. a fidsznek nincs is programja, ez nagyon relatív
tudom mindig az a válasz, dehát van programja az ellenzéknek mert leírták már!
ok biztos leírták, csak kérdés hogy meghat-e az bárkit, és mennyire hihető, hiteles?
a fidesz viszont napi szinten megmérődik, ő nem ígérgethet felelőtlenül bármit, ahogy azt pl. Kamurácsony Gergely is megette tavaly.. és gyorsan derülget ki máris, hogy mekkorákat és mennyit kamuzott
remélem nem tagadod, hogy vmit villantania kéne az ellenzéknek, ha nyerni szeretne 2 év múlva
azt hadd ne én találjam ki, hogy ennek miből kéne állnia
ám egyelőre még a nyomát sem látjuk ennek, legalábbis szerintem
annyival vannak előrébb elvileg, hogy a vírus most besegített nekik (szurkoltak is neki nagyon, persze ezt nyíltan nem mondhatták el, erről amúgy nem nyitok vitát hogy így volt mert így volt, ezt korábban lefolytattam itt mással, nem kezdeném újra)
jól jellemzi az ellenzék helyzetét, hogy itt már egy vírusnak kell besegítenie a számukra ahhoz, hogy esetleg? esélyük nyálhasson majd egy parlamenti választás megnyerésére
Törölt felhasználó 2020. 05. 15. 12:49
Előzmény: #11072  gombócból_is_sok
#11086
a sportban pld fociban ez úgy működik,hogy a tehetséges fiatalokat már korán bedobják a mélyvízbe az "öregek" közé,szokni a légkört, az iramot, a keménységet és ha  megkapja a bizalmat, mégha olykor nem is teljesít jól,de évek alatt rutint szed magára, kiteljesedik, nemcsak akkor teszik be,ha már olyan jól játszik,mint egy rutinosabb játékos, mert játéklehetőség, csak edzéssel  nem fog tudni elérni magasabb szintet. talán itt is műkődne, ha az "öregek" felkarolnák a tehetségeket és nem arra játszanának,hogy életük végéig ők lesznek a főszereplők. főleg akkor,ha olyan szinten kompromittálódtak, hogy azzal akadályozzák,nemcsak a pártjukat,de a tágabb értelemben az ország érdekeit is.
most meg főleg nagyon fontos lenne engedni a bizonyítási vágytól, az energiától duzzadó, jó eszű  fiatalokat szóhoz jutni. hol vannak?
bumm 2020. 05. 15. 12:46
Előzmény: #11083  csendben
#11085
és a hab a tortán az elmúlt választáson majd 20% rászavazott, arra aki csődbe vitte az országot, meg reggeltől estig hazudott, na látjátok ez itt a baj, ezért nincs itt változás nincs béke csak gyűlölködés
sanka 2020. 05. 15. 12:41
Előzmény: #11073  Branko
#11084
Nem halálodat,hanem az egészségyügyi ellátásban kívántam a részvételed, de ahogy gondolod.
csendben 2020. 05. 15. 12:38
Előzmény: #11081  bumm
#11083
Valamit benéztél... Se a stílus,se a téma nem érdekel!
mezga_geza 2020. 05. 15. 12:38
Törölt hozzászólás
#11082
bumm 2020. 05. 15. 12:33
Előzmény: #11080  csendben
#11081
bocsi a királyi mondás lemaradt:  HAZUDTUNK REGGEL ÉS EST, jól idéztem fiúk???

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek