ne komolytalankodj már ilyen kérdést feltenni? örülök,hogy itt vagy! egész izgalmas nap volt már eddig is.Én olvasgattalak,azt lehet,a gazdi megengedte...:-)))))))
Ez mi volt? 80 pontot húztak bele ..15720 körüli értékről 15800!! a szigetecskés támasz értékek jól működtek eddig a mai napra...azta....egyik szemem sír a másik kacag...shortot gyönyörűen zártam 707-en, a longot meg túl hamar, de legalább nyerővel...most akkor mi lesz?ahogy joe001 szokta jelezni "valami "lesz....:-)) valaki tud esetleg hírt ehhez,én még nem találtam semmit.
és ez lehet napon belül,amcsi nyitásig egy támasz,közvetlen a sziget feletti sáv , persze be is mehetünk a szigetbe-re :-) az alja 15700, az a következő támasz a mai napra....most 15749 a prompt érték.
vicc ide vagy vicc oda, még ha csak "átmenetileg"is volt ez a gyengélkedés,szeretek mosolyogva hasznot húzni belőle :-) Köszi a segítséget, a megerősítésképp felrakott grafikon ,pont jókor jött,atyám!
dehogy .....csak visszacsapott (visszatesztelte a pinduri kitörést 5 percecskén ha így tetszik ,de ez erre kicsit vicces megállapítás )....megyünk fel még arra mutat minden jelenleg és MOST .....
Nagyon szűk sávban mozogtak az ázsiai kereskedés alatt az usa futuresek is,meg a daxli is.A dax-nál volt egy érdekesség,lehet nem jelent semmit(én szoktam ezeket figyelni a napon belüli pozi nyitásaimhoz) hogy a tengerentúli határidős kereskedésben mind a 3 index új max-ra ment,a tegnaphoz képest eddig, a daxli futures nem,igaz mindössze 2 pont-al maradt el. tegnapi max 15841 volt.Ma reggel viszont továbbra is gengélkedik,mert egyedül ő vetít előre mínuszos nyitást,a prompt piacon 9-kor.Jelenlegi értéket figyelve ami 15793, kb -10-15 pontos jelent 15813-as záráshoz képest azt jelenti hogy 15800 körül nyithatunk,de még több mint 1 óra van hátra...
037-es ügynök?....hmmmm ....ízlelgettem, tetszik.... peace szigetünk elsüllyedt, ami volt 15700-15740 közt . a jelenlegi 15820-as értékkel vészesen közelítünk a rés vége felé ami 15865, még 20 perc és zárunk,vajon betöltésre kerül-e ma? szeleburdi kis dax-li elfáradt , maradjon már holnapra is egy kis izgalom....ez csak egy javaslat :-))
ügyes.....:) és tán igaza lenne szerény királyomnak , nos ha erre járna kissé morcos lenne , mert tájékoztatott nem rád szólt ....h4 100 MA nál voltunk felette talán elég lesz (nem tudom) h4 200 MA ( 799 ) , de shortot onnan is rizikós nyitni , mert felette még 865ig a rés és viccből és vidámságból (külföldiül fomo) felballaghatnak,....a daxvix meg a söpövix szakad 15 percesen, a sentiment napon belül -47 ....ami shortot kizáró szám a titkos nagy tréder álmoskönyv szerint https://www.investing.com/indices/volatility-s-p-500-advanced-chart https://www.investing.com/indices/vdax-advanced-chart
igy van, ez a klasszik TA, csak annyival egészíteném ki h rés felettünk (ellenállás), rés alattunk (támasz) a középsőt meg félig betöltötte ma, és ahogy 037-es ügynök is írta, a 15740 is ellenállás! 11.24-i low .... https://i.imgur.com/itqfmKQ.png
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !