Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Abból is, hogy: ha nem megy a 20-as aljak tartása: Dupla alj. Ha ennyire sem megy, akkor -20 És ugyanez a -20-as aljra, dupla alj, vagy -20. ÍGY citerázva, bármi áron long, vedd észre.
Amúgy ebből a zagyvaságból is lehet tanulni Tamás,amiket itt levezettem.. Tehát a lényeg az hogy a bizonytalansággal is lehet nyereményt elérni. A túlzott magabiztosság,az sosem jó..Hogy meg akarjuk mondani előre hogy mi lesz.. Nekem fogalmam sem volt reggel,hogy folytatódik-e a long vagy nem.. Mégis nyerővel zártam a délelőttöt..csak követtem a grafikont m1-en,m5-ön. És nyugodtan lefekszem aludni 14.30-ig.. Nem érdekel hogy addig mi lesz..a 30 ezer már ott van a számlamon. Ennyi a tőzsde,és nem több..
Lehet mégiscsak az első gondolat lesz a jó.. Ez a pénteki fieling nyomja lefelé a Daxot egyelőre.. Talán csak déltől lesz változás,ha USA is úgy akarja..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?