Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
DAX 1H https://kephost.net/p/MTc5Nzg3MQ.png 23300 erősen benne van, aztán majd kiderül. nem kizárt egy felszúrás 23300-23500, én inkább kihagyom a short nyitogatást. 22800ról erőből 23180...
Amire ti nem figyeltek. De én leírtam már 10x. https://www.investing.com/currencies/eur-usd-chart EUR USD 1.05 Kitört, jön a 2. megerősítő zöld. LONG VAN... ez alapján.. Powell Soft Landing alatt is ez volt. Szerda = ATH nap.
van de a póráz nagyon nagyon hosszú , a húzócégekból 6-8 globális (dax40) , az un rv kosár súlyozott a jobbak (akik globálisak) nagyobb súllyal szerepelnek….ill az online világ kovid óta nagyságrenddel megszaporodott , a spekik akik nem fudás alapon lépnek , akik pont leszarja a fundát az 50-300 (+áfa) pötty reményébe…természetesen ez csak a napon , héten belüli trédekre vonatkozik….a befektetés teljesen más tészta
Ott a short, 23165-ről, 23144-nél el is adtam! (3 perc volt) lehet megy tovább is, de nem kockáztatok. 1 perces charton 22965-ről indult, és 200 pontot húzták, azaz 23165-nál várható volt egy fordulat. Ezeket a 100 pontos húzásoat figyeljétek, akár le vagy fel, és persze a félórás váltások is fontosan, kb akkorra időzíteni a nyitást. Azt hogy mennyit kerestem ezen nem lényeg, csak az h működik a dolog, csak koncentrálni kell. (és megszállottam figyelni napi órákat)
Sehol, ne keresd! Pénzpumpa van, főleg USA-ban. Ezen évekig agyaltam, de rájöttem hogy nincs válasz! Németorszég recesszió szélén, korményváltás közepette, meggyengülve csúcsra löki a tőzsdét? hehehe
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?