Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://www.investing.com/indices/nq-100-futures-chart Kíváncsiságból: NASDAQ FUTI 1D: https://kephost.net/p/MTc5MjgwMA.png Ez az amiben te soha nem hiszel, én se hinnék, ezért stoppolnék. még 200-250 pont benne lehet a nasdaq-ban, és még akkor sincs semmi, szimplán a letörést visszateszteli: emelkedő aljakat összehúztam csökkenő tetőket összehúztam ez az X PONT. és visszajött a kritikus fekete vonal alá. DAX nem tudom mit áraz, én biztosan nem longolnám már. 23185, elborult barmok. Stopot rád-rátok bízom. Mert te nem szeretsz stoppolni. tom122: írta reggel, zöld GAP-es nyitó NASDAQ-ban, borulást hozhat, bár akkor minek örül a DAX? Akkor minek esne a NASDAQ? Furcsálom.
Tudom sok baromságot is írok. de mit írtam? +3%-os DAX, még rámennek tovább tovább? Azt is írtam, hogy én már nem longolnám. Egyszer, valamikor az életben vége lesz ennek a hiperbolának. Tehát bármit amit csinálsz, saját döntés. Stop-ot nem használsz soha, ez a fő hibád.
én a DAX longot erőltettem. Nasdaq-ot csak hetes tippre: de ugye benéztem, de ezt meg is indokoltam hétvégén. hogy a valódi aLJ 20400 volt, nem a 20550. ÉSSZEL!
Én kíváncsiságból tolok be pénzt, és nyomok egy longot. Jobb később, mint soha. Úgy meglódult. Legalább atyámnak lesz mire ... Ugye most is utólag mondta meg a tutit. Mint mindig. De te Tomi tényleg írtad pénteken a NQ longot, kicsit bántam, hogy nem játszottam meg, de volt eszembe. Aztán mégsem.
Én mint shortos lelkű: Imádkozom érted! Bár lehet nem sokat segít, ezek az apácák mindent ledobtak magukról, hogy könnyebb legyen longolni. Ezek most pucéron is a BUY gombot masszírozzák. Amúgy én pont ezt mondtam múlthéten, a napos boliközépet várja maga alá, alapvető LONG trend szabály. Napos boliközép felettről-érintésével LONG. TA alapszabály még: DUPLA ALJ, az egyik legerősebb technikai cucc. DAX 22332 DUPLA ALJ volt. Nasdaq HETES dupla alj 20400. 20400-20550 longommal én voltam hülyének nézve, ismét. Most ismét az a scenario: "túl sokat ment", biztos nem longolok, marad is így.
m5 támaszka, ugrópont 23040-23050, ha igazán kemények ,megtartják. Kis TF_en nézve brutális túlvettség van de napos bolitető: 23163 Hetes tető 23145. hónapos tető: 22818. (ezek 2-es beállítással) 3-assal nézve a napos tető 23600.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?