Topiknyitó: zotyó 2011. 10. 26. 13:05

HUNMINING -- a magyar bányászatért  

"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)

Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?

Üdv:
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 06:02
Törölt hozzászólás
#6960
Törölt felhasználó 2022. 03. 20. 06:02
Törölt hozzászólás
#6959
Qwertzuio
Qwertzuio 2022. 03. 19. 15:59
Előzmény: #6956  vezer1947
#6958
A fidesz marad. MZP-re fog szavazni ? Pedig ön nemzeti. Vagy a bal jobb összefogás szimpatikus önnek? Jobb lett volna, ha baloldal van? 
Qwertzuio
Qwertzuio 2022. 03. 18. 15:20
Előzmény: #6956  vezer1947
#6957
Aranybánya és barit helyett  sajnos bukta lett a részvényesek sorsa? Mondjuk mire számíthatna az, aki ezt a folyamatot végig reménykedte.... Naivitás bízni ma már...
vezer1947 2022. 03. 08. 15:20
Előzmény: #6955  Qwertzuio
#6956

Tisztelt Részvényesek!
Végső szakaszához érkezik a Hun Mining Nyrt fa. felszámolása. A Fővárosi Törvényszék kimondta a Hun Mining Nyrt  cég törlését és a felszámolás lezárását!
A végzést megfellebbeztük az alábbi jogos indokokkal:
1. A másodszor is beadott felszámolói zárómérleg hamis és valótlan adatokat tartalmaz.
2, A zárómérleg fontos vagyoneleme a Hun Mining Nyrt fa. 100%-os tulajdonában lévő Rudaferrox KFT
    mérlege, mely szintén hamis és valótlan adatokat tartalmaz. dr. Rényi Gábor ügyvezető  vélelmezve  sorozatos mérleg csalást követett el , hogy az összevont társaságokban szereplő Pólus Szikla KFT ingatlanjain szereplő a Magyar Állam javára bejegyzett jelzálogokat cca. 210 millió Forint értékben nem szerepeltette a mérlegekben. Ezzel a Hun Mining felszámolói  zárómérlege is valótlan!
3, A Törvényszék nem vizsgálta - kifogásolás után sem -  a 15 alkalommal törvénytelenül közzé tett EÉR Gouverment hirdetményeket - nem volt a közzé tett Baritmix-I alapanyag per, teher és igénymentes - és ezáltal a 15 lépésben történt leértékelés 140.- Ft/tonna értékre törvénytelen.
A mai pici ár 22.000.- Ft/tonna / 57 .-€/tonna / Ez a törvénytelen leértékelés sorozat - a törvényesség látszatát keltve - kizárólag dr. Rényi Gábor a hitelezői választmány elnökének az érdeke. A többi hitelező elveszíti a követelését. Dr Rényi Gábor több száz millió EURÓVAL jogtalanul gazdagodik!
4, A Törvényszék nem vizsgálta ki azt a tényt, hogy a felszámolási kérelem beadásakor dr. Rényi Gábor már tudta és ezt el is elmondta a Társaság titkárságán:
" Kamu az egész felszámolást kijelölő sorsolás, mivel régi barátom dr. Hetényi Géza cége lesz a felszámoló"
Ezzel igazolja azt, hogy a vélelmezett felszámolói maffia és a bíróságok egyes tagjai részt vettek a csalásban.
Több hónappal a felszámolás elrendelésekor dr Hetényi és Társa felszámoló KFT kapta meg a felszámolást.
5, A felszámoló dr. Csaba Árpád egy konkrét londoni  befektető kérésére  - aki ki akarta fizetni a hitelezőket és vissza akarta fordítani a felszámolást - a Törvényszék által adott 90 napos fizetési moratórium alatt - tiltás ellenére - az EÉR Gouverment felületen meghirdette a Hun Mining nyrt fa. teljes vagyonát. A Befektető azonnal elhagyta az inkorrekt magyar piacot. dr. Csaba Árpád felszámoló kárt okozott a hitelezőknek és a részvényeseknek.
 A kártérítési kötelezettséget dr. Csaba Árpád és dr. Rényi Gábor ellen fenntartjuk!
6, A fenti esetet megkifogásoltam a Fővárosi Törvényszék Elnökénél, ki azt válaszolta, hogy minden törvények előírásai szerint történt, mivel e bíró nyilatkozat tételére a felszámoló azt válaszolta, hogy nem hirdette meg az EÉR Gouverment rendszerben a Társaság vagyonát a 90 napos moratórium alatt.Ez hamis nyilatkozat volt és a Törvényszék félrevezetése! Vagyis bűncselekmény! A tények az EÉR Gouverment rendszerven láthatók!
Újabb bizonyíték a vélelmezett felszámolói maffia és a Törvényszék összefonódására.
Érdeke, hogy a Végrehajtói Kamara elnöke is ennél bírónál kérte egy másik bíró kirúgatását.
A Törvényszék elnöke a szőnyeg alá söpörte  és eltussolta a felszámoló bűncselekményét!
7, Több millió EURÓ értékű váltóval a felszámoló nem számolt el, nem indított polgári pert a dr. Rényi Gáborhoz köthető Herald Jahnssen és Peter Jacobs váltó kibocsátok ellen. Rényi mint hitelezői választmány elnöke a felszámoló mellett büntetőjogi felelősséggel tartoznak ebben váltó ügyletben.
Összefoglalva:
Amennyiben a fellebbezésünket nem vizsgálják ki, Brüsszelhez fordulunk!
Tisztelettel: Varga István volt vezérigazgató
Qwertzuio
Qwertzuio 2022. 03. 01. 11:17
Előzmény: #6947  vezer1947
#6955
Varga úr!
Egyre inkább úgy tűnik, hogy sajnos ebből már semmi sem lesz. Hogy látja a helyzetet?
Mondjon valami biztatót
Qwertzuio
Qwertzuio 2022. 01. 02. 15:23
Előzmény: #6952  drukker
#6953
Szerintem pedig politikai duma és szavak helyett a pénzt kérik itt páran. Ki nem szarja le...bukta vagy nem bukta... tökmindegy , a részvény vásárlás kockázatos. Persze nem szép dolog az, ami sok kis tőzsdei cégnél folyik olykor. Dehát ez van, benyeljük, de a hitegető duma helyett másra vágyik a tisztelt részvényes. V kire szavazna ? jobboldali vagy komcsi ? Megmenekül a cég vagy mindent megtett de sorry...
Újabb határidő?
drukker 2022. 01. 02. 13:48
Előzmény: #6950  Qwertzuio
#6952

"Egyértelmű, hogy a Fidesz nyer."
Akkor meg az ország veszít - meg mi is!
Egyébként meg ha olyan nyugalomba  lennének, nem hallgatták volna le a terrorelhárítás parancsnok helyettesét, a köztársasági elnök biztonsági embereit, az önkormányzati szövetség elnökét. - meg akikről egyenlőre nem tudunk.
Sokan már a pozíciójukat konvertálják a másik oldalra, - polgármesterek, vezető tisztviselők - akiknek csak az előírt alattvalóiság jutott, mert hasznuk nem származott belőle.
Mindenesetre, ez a végrehajtói botrány, más megvilágításba helyezi a Hunmining helyzetét, talán jóra fordul a történet.
Azért a részvényesek elsősorban csak ezt akarják.
Qwertzuio
Qwertzuio 2021. 12. 23. 14:07
Előzmény: #6942  Zille
#6951
Lmbtq mentes napot
Qwertzuio
Qwertzuio 2021. 12. 23. 14:03
Előzmény: #6948  Vicus2000
#6950
Egyértelmű, hogy a Fidesz nyer.
Egyébként nem is baj.
Qwertzuio
Qwertzuio 2021. 12. 23. 13:52
Előzmény: #6947  vezer1947
#6949
A Fidesz nyer, nem nagyon van erő máshol. Mivel vannak részvényesek,  önnek nem a politikai nézeteit kellene néznie , mert nem csak az ön pénze veszhet el. Önnek vannak semleges, jobbos, balos részvényes társai is. A kommunizmusban is aki szidta a rendszert, abból mi lett? Aki nem lopott akkor, az a kisreszvenyes is vehetett papírt és most sajnos bukni fog. Ön szerint a balos jobbos összefogás kell jobboldali vagy éppen baloldali embereknek? A rendszerváltás körüli és utáni években melyik párt tagjai nem trükköztek? Ön szerint ... aranybánya , de sajnos az van, hogy 99% az, hogy buktak a részvényesek. És őket ,akik buktak ezzel,nem érdekli csak a pénzük. Egyébként szerintem már ezt minden részvényes elkönyvelte. Maradnak kisemberek, már megszokták, hogy nem gazdagok. Jövőre szerezzen támogatást jobbról vagy balról. Jobbról talán logikusabb 
Kellemes karácsonyi ünnepeket
Vicus2000 2021. 12. 23. 12:39
Előzmény: #6947  vezer1947
#6948
Ezzel a szedett vetett baloldallal kizárt hogy nyerjenek!
vezer1947 2021. 12. 23. 12:13
Előzmény: #6945  Qwertzuio
#6947

Tisztelt Részvényesek!
Sajnos a politika - Orbán Győző bácsi kapzsisága, mert nem adtam el neki 200 Ft-ért a Baritmix-i anyagot  - tette tönkre a Hun Mininget és a mai napig a felszámolói maffia áldozata az összes részvényes!
Meg kell vizsgálni a PELATON Zrt csődbűntett gyanús felszámolását is, mert csőd büntett esete és fedezet elvonás áll az eset mögött!
Érdekes módon Győző bácsi strómanként áll az ügy mögött!
Az nem elfogadható, hogy Rényi15 db  EÉR GOUVERMENT közzé tételi csalással több száz millió €- ót kaszáljon a hitelezők és a részvényesek kárára! Rényi a 22.000 Ft/tonna értékű  most kitermelt Baritmix-I sugárvédő nehéz  alapanyagot most 140.-Ft/tonna áron kapná meg! Győző bácsi megint nyerne!
Be fogom bizonyítani, hogy a végrehajtói maffia mellett a felszámolói maffia is működik sajnos bírói összefonódással!
Rényi kijelölte a felszámolóját előre - még a felszámolást kérő beadvány előtt-  DR. Hetényi Gézét a Bíróság számítógépes felszámolót kijelölő programja a dr Hetényi és Tsa Felszámoló KFt-ét "sorsolta" ki!
Több súlyos - bűncselekmény elkövetése után- a levelemre a Fővárosi Törvényszék elnöke válasz levelében " minden jogszerűen történt"  nyilatkozat mellett lecserélte a bírónőt és a dr. Csaba Árpád felszámolót!
Sokat  elmond az összefonódásról, hogy a dr. Hetényi és Tsa KFT tulajdonosa dr. Csaba Árpád!
dr. Csaba Árpádból makulátlan ügyvéd lett VÁCOTT!
A Pest megyei Ügyvédi Kamara - A bizonyítottan dr. Csaba Árpád a bíróság félrevezetésével lett meggyanúsítva - de a Kamara az nyilatkozta, hogy a csalást dr. Csaba Árpád nem ügyvédként tette!
Ez pedig a maffia kamara esete!
 
A leváltott felszámoló dr. Csaba Árpád tulajdonosként kinevezte az új felszámolót, Hirth Balázs  az új felszámoló azonnal - figyelem nélkül hagyva a lezáratlan kifogásokat és pereket - kétszer is beadta a felszámolói zárómérleget, melyet mindkétszer az I. fok elutasított!
Rettegnek attól, hogy a fidesz választási veresége után esetleg rend lesz a bíróságokon is!
Szerencsére az UNIO semmiféle kifizetést nem telesít a jogállamiság helyre állításáig!
Betelt a pohár a végrehajtói maffia összefonódva a bíróságokkal,
a felszámolói maffia összefonódva a bíróságokkal! Az egész számítógépes felszámoló kijelölés visszaélésekkel teli maffia módszereket bizonyít!
Rendszert kell váltani, mert ebből polgárháború lesz!űű
Vezér 
Qwertzuio
Qwertzuio 2021. 12. 19. 12:47
Előzmény: #6944  vezer1947
#6946
http://aranybanyaborzsony.hu/index.php?lang=eng
Ez szép és jó 
A pénz nem boldogít, de a kisreszvenyes szomorú
Qwertzuio
Qwertzuio 2021. 12. 19. 12:44
Előzmény: #6944  vezer1947
#6945
Tisztelt Varga Úr!
Van itt olyan részvényes, aki Rényi idején... Novotrade, Genesis...200-2400Ft nyert? Van. Van itt olyan, aki Hunmining idején bukott? Rengeteg van. Ön Rényit szidja és emellett a Fideszt kritizálja. Nemzeti oldalon áll a honlapon található szöveg alapján. Van baloldali és jobboldali szavazó részvényese is. Nem lenne logikus tőkét szereznie onnan, ahol van? Baloldali és jobboldali szavazó részvényesei megmentése érdekében az elveit sem kellene felrúgnia. Miért nem kér pénzt a cége megmentése érdekében jobb vagy baloldali gazdagoktól? Ön szerint a részvényesek pénzt akarnak vagy alapelveket ? Aranyat tud bányászni politika nélkül? Földön él. Sok sikert és kitartást. 
vezer1947 2021. 12. 18. 23:53
Előzmény: #6943  Qwertzuio
#6944

T. Qwertzuio! Ön a földön él? Hogy írhat ekkora marhaságokat?  A felszámolói polip egy az egyben a Wölner ügy másolata! Egy felszámolót már leváltattam, a z első bírónőt lecseréltettem! Tudja egyáltalán, hogy a fidesz mit csinált ezzel az országgal?
A felszámoló és a rényi a cca 20-22.000.-Ft/tonna -os Baritmix sugárvédő nehéz beton alapanyagot 140.-F-tért akarja megkapni? Nanaá, hogy nem hagyom! Csalásért mennek a sittre!
Vezér
Qwertzuio
Qwertzuio 2021. 12. 18. 16:48
Előzmény: #6941  vezer1947
#6943
Örökké reménykedni jó.
Január után áprilisban, szeptember végén pedig decemberben 
Zille 2021. 12. 09. 18:59
Előzmény: #6941  vezer1947
#6942
Köszönjük a munkát és a tájékoztatást!
vezer1947 2021. 12. 09. 18:18
Előzmény: #6932  Qwertzuio
#6941

Tisztelt Részvényesek!
Aki követi a felszámolási eljárás menetét, akkor tudja, hogy addig nem lehet egy felszámolást jogerős felszámolói mérleggel lezárni, ameddig a kifogások és a perek le nem zárulnak jogerősen!
Bepereltem a Hun Mining nyrt fa. céget elmaradt területhasználati díjért, mivel a Hun Ásványfeldolgozó KFT Rudabányai telkén tárolt 1,8 m tonna Baritmix anyagáért nem hajlandó fizetni. A perérték cca.240 m Ft
Bepereltem a Rudaferrox KFT-ét dr. Rényi Gábort, mert szintén nem akar fizetni1,5 m tonna Baritmix anyag tárolásáért. A perérték cca.280 m Ft
Várhatóan csak a jövő év második felében lesz, vagy később ítélet! Addig nem lesz - törvényesen - felszámolási zárómérleg!
Eddig mindent a dr. Rényi irányított, a felszámolási eljárás előtt már két hónappal tudta, hogy kit fog a "számítógépes felszámoló kisorsolás" kijelölni. Tiszta Vollner ügy!
Most Rényi készülhet a Bíróságra.........
Van esély a felszámolás visszafordítására, mivel az újabb kutatások a Börzsöny hegység arany bánya mezőin cca. 65-70 km2 területen / georadar és geoszkenn kutatás 7 db műholddal / 3 000 tonna aranyat és 3 000 tonna ezüstöt jeleztek előzetesen. Ez az érték messze felülmúlja az eddig végzett kutatásainkat / melyet a hatóságok túlzónak tartottak / igen túlzónak, mert a Bányahatóságnál a politika 1995-2003 között eltüntette a Börzsöny kutatási jelentéseit, a korábbi LONE STAR KFT bécsi tulajdonosait vélelmezve meggyilkolták Farka István bányamérnököt és a fiát, hogy két szoci politikus vegye át a bánya tulajdonosi
jogkört. "Ezek" az új tulajdonosok Berecz János és dr. Lakatos Ernő volt 2 MSZMP PB titkárok voltak! Lásd LONE STAR KFT cégtörténetét.
Ez a hatalma arany és ezüst vagyon tiszta nyeresége 50 ezer Mrd Ft, cca 20 év alatt lehet kitermelni, ismert, hogy a Magyar Állam adóssága ma cca. 40 ezer Mrd Ft.
Itt is megindult a harc az aranyért!
Bővebbet:  http://www.aranybanyaborzsony.hu  ; és a http://www.hungoldmining.eu honlapokon olvasható!
Ez a zöld mezős bányanyitás Magyarország történelmének eddigi legnagyobb projektje!
Vezér

Topik gazda

zotyó
3 2 5

aktív fórumozók


friss hírek További hírek