Okés. Ilyen a tőzsdepszicho. Nincs ezzel baj. A tőzsde mindig így működött. Aljon soha többet, kiszórják. Tetőn öntik a koszto okosságot, meg milyen jó, mennyit keresett vele. Szokásos
Mindenki eladott, 13% közkezből van pár megfaradt tag. Azt meg kell venni és nincs ki adjon, még annyi forgalmat sem kell várnni utána. Lehet utána várakozni ki ad el
Igen emelkedett, gyakorlatilag 0 forgalommal majd egy hónapja 😃 Ezeknél szokott szépen visszacsorogni pár nap alatt. Én tavaly adtam el belőle, ezután bottal se , még ha 100 ft lenne sem!! Van hogy hetekig nincs is kereskedés vele!!
Itt mi történne !? Ugyan már. Hosszú évek óta várunk-várnak sokan hogy történjen valami, de mindig ugyanaz van a nagy semmi,egyre csökkenő árfolyammal!! Ha ilyen tempóban halad örüljünk ha egyáltalán megmarad a tőzsdén. Én is adtam el korábban, igen nagy veszteséggel, de jó döntés volt ,más papírokkal már majdnem visszahoztam a bukót!! Ezt is felvásárolhatná akárki ,mert így ezzel a vezetőkkel semmi értelme , jövője nincs!!!
Látható, hogy valami történik.A transzparancia kommunikácio, tervek változtak, vsn jövőkép, akarat. 5éves szűkülésből indul https://kepkuldes.com/image/teuzJ5i Balentum mester is most adja el
Készûlnek nagyobb valamire! Vezetői oktatást tartottunk cégünknélBejegyzés létrehozva 2026-02-17Vállalatunknál sikeresen lezajlott a területi vezetők részére szervezett szakmai oktatás, amely a vezetői kompetenciák erősítéséről, valamint az együttműködés és a minőségi munkavégzésről szólt.Az eseményen összesen 29 területi vezető vett részt. Külön elismerés illeti azokat a kollégákat, akik 400–500 kilométert utaztak annak érdekében, hogy személyesen jelen lehessenek és tovább bővítsék ismereteiket. Ez az elkötelezettség jól mutatja, hogy közös célunk a folyamatos fejlődés és a magas szakmai színvonal fenntartása.Az oktatás célja a szemléletformálás és a közös szakmai alapok megerősítése volt és a visszajelzések alapján ezt a célt sikerült elérnünk.
Pont azért nevetek. Mondtam nincs. Erre be vagyok ragadva nagyon. Meg 50% emelkedésre a kérdés? Amúgy nekem tök mindegy hol van az áfolyam. Felőlem 150 is lehet
Közgyűlésre jön több új info majd. Van idő. -Utóbbi 2hétben 3új együttműködés őrzés-védesre. -Együttműködés Pensummal AI fejlesztés. -Split felvetés -Költseg csökkentés -IT ülések -Transzparencia
Őrmester részvényesek ide