Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 02. 08. 22:22

Vasárnap hajnalban megkéselték Marian Cozmát  

link



Lehet hogy nem teljesen idevaló de szerintem megér egy topicot.



Isten nyugosztalja Cozmát!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 02. 10. 00:22
Előzmény: #58  spade
#60
Nézd, egyáltalán nem kötözködök, az nem így nézne ki:) Másrészt egyetlen lényegi mondandóm az volt - ahogy most is -, hogy egy vasárnap hajnalban történt gyilkosság után a vasárnap esti elfogás mindenképpen gyors és kiváló rendőri munka. Pont. Semmi többet nem állítottam.

(Tőlem aztán elindulhattak vasárnap késő délután is, ahogy gimis TrendMan szokta, hogy minimum egy nappal előtte el kell kérnie magát otthonról a hétvégi balcsizáshoz. Nyilván egy ilyen cigánymaffia is pont így tett. Talán anyutól is el kellett kérniük magukat:)) De ha nem, akkor is: a gyilkossággal végződött bunyó után nem is hazamentek, hanem előtte beugrottak egy másik helyre röhögni egyet az esti sztorin, aztán hazamenés előtt még reggel beugrottak egy gyógysörre a környéken, otthon még szexeltek az asszonnyal is, ágyba reggeli du. 2 körül, majd kényelmesen elindultak délután, mert sokáig tartott bepakolni a síléceket, mert ha már Ausztria, akkor síeljünk is. Nyilván így történt.)

Egyébként meg tök mindegy, hogyan történt ez a része, 15-20 óra alatt elfogták őket, ez pedig önmagáért beszél. Pont. Erre szídni a rendőrséget, ahogyan ma a topikokban szokásosan tették, több, mint a nyuszi és sapka esete...
spade 2009. 02. 10. 00:10
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
#59
Amúgy jónás józsinak tök igaza van szégyen hogy két külföldi segített az áldozatnak, magyar egy se mozdult se a csapattársak közül se a többi vendég közül, gyáva beszari szar alakok vagyunk....
spade 2009. 02. 10. 00:07
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
#58
penznyelo miért kötözködsz ?? ráadásul logikátlanul. Trandmannek igaza lehet senki nem hajnalban buli zárásként veszi magához a cuccot, hanem este buli nyitásnál mozdul az anyagra. Az pont azt jelentheti h 1 nap múlva tehát vasárnap este kezdtek menekülni
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 23:50
Előzmény: #56  TrendMan
#57
Nem tudom, miről akarsz vitázni, amikor az előző hozzászólásod alapján szerinted hétfőn hajnalban indulhattak volna el egyáltalán Veszprémből szerinted. Erre válaszolj.
TrendMan 2009. 02. 09. 23:47
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
#56
Nem hiszem, hogy ilyen egyszerű, mert akkor vasárnap de. jártak volna az A2-n, nem pedig este.
És simán lejutottak volna Olaszországba.
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 23:41
Előzmény: #51  TrendMan
#55
"2) Az elkövetők tudatmodosító szerek hatása alatt álltak Ilyenkor kell nekik néhány óra, amíg igazán rájönnek, mit is csináltak"
Ez nem egy kisgimis buli, ahol kell az először berúgott kiscsávónak hajnalban néhány óra, mire felfogja, hogy akkor most összejött-e Nikivel a buliban vagy sem. Ezek nehéz fiúk. Öltek, leléptek. Ennyi.
Hány éves vagy?
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 23:40
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
#54
pontatlan volt,ok----de mért ugrasz egyből?
exley 2009. 02. 09. 23:39
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
#53
Végig szemmel tartották őket, a letartóztatásukig, esélyük sem volt. Müködik a Monarchia rendörsége, hiába a Balkánt csak az Osztrákok tudják féken tartani.
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 23:35
Előzmény: #51  TrendMan
#52
"2) Az elkövetők tudatmodosító szerek hatása alatt álltak Ilyenkor kell nekik néhány óra, amíg igazán rájönnek, mit is csináltak. Akkor még kell egy terv, hogy hová meneküljenek etc.
1 nap, amíg elindulnak"
1 nap? Míg elindulnak? Vicces fiú lehetsz, aki még azt se bírta kiszámolni, hogy vasárnap hajnaltól vasárnap estig egy nap sem telt el. Az ügy konkrét tényei konkrétan cáfolják a szöveged. Az eset vasárnap hajnal kb. 2-3 körül történt, vasárnap este 10-kor pedig pedig már az Index beszámolt arról, hogy az osztrákok elfogták őket...
TrendMan 2009. 02. 09. 23:28
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
#51
Nem lehet már követni, minden totyikban erről van szó.:

1) Godolom az osztrák autópályák be vannak kamerázva, ha keresnek egy kocsit, akkor idejében kiszúrják. Mellékutakon nem tudom mi a helyzet, de lehet, hogy ott is. És ott sokkal lassabban lehet haladni.
Igazán más felé viszont nem mehetettek, mert a szláv irány az ugye nem jó nekik.
Sok más irány nem marad.

2) Az elkövetők tudatmodosító szerek hatása alatt álltak Ilyenkor kell nekik néhány óra, amíg igazán rájönnek, mit is csináltak. Akkor még kell egy terv, hogy hová meneküljenek etc.
1 nap, amíg elindulnak.
Fél éve volt a Szabó Dézi gyilkosság, ott ugyanez volt a helyzet. Az eset után még hazament a gyilkos iwiw-ezni !
És egy napra rá kezdtek el menekülni.

Lakatos Attila egyébként szimpatikus.
Több más romával egyetemben.
És nincs könnyű helyzetben.
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 22:45
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
#50
"Gondolom, van néhány kocsija egy ilyen társaságnak és cserélhetik hetentem havonta."
Kimaradt: és valszeg nem az ő nevén van...
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 22:43
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
#49
Folytatni akartam, csak közben véletlenül elküldtem. Szóval.

"Mindenki tudta kik voltak az elkövetők, Veszprémben mindenki ismerte őket. Nem kellett hozzá nyomozni, max megkérdezni valakitől a kocsijaik rendszámát."
Imádom ezeket a szövegeket, hogy "mindenki tudta". Te tudtad? Megkérdezted a veszprémieket, vagy milyen alapon állítasz ilyet?
Inkább gondolkodj. Megtörténik az esemény. Elkövetők el. Szemtanuk első reakciói, eltelik néhány perc, hívják a rendőröket, kijönnek néhány perc, mentők ki, sérültek ellátása, halál megállapítása, percek, rendőrök tanukat elő, iratok elő, megint percek. Az "ismerték őket" duma mag rohadt nagy ellentmondás a tegnap mindenhol idézett állítólagos tanu szövegével, aki szerint ezt a bandát korábban a helyen soha senki nem látta. Most akkor te írtál kamut, vagy a sokat idézett helyszínen volt tanu szövege nem igaz? Hát pont az ilyen ellentmondások azok, ami miatt egy ilyen ügy nem annyi, mint azt a TV-ben láttad. Egyik sose látta, másik nem mer mondani semmit, harmadik az ő bandájuk embere, szándékosan félrevezet, a negyedik bemondja a tuti, de csak annyit, hogy igen, látta őket már valahol, talán valami Sanyinak hívják. Aztán ebből hol lesz meg a teljes név, a teljes név (keress rá, Raffael Sándorból elég sok van az országban), hogyan lesz meg a rendszám? Gondolom, van néhány kocsija egy ilyen társaságnak és cserélhetik hetentem havonta. Szóval mire ebből név, rendszám és körözés, elfogatóparancs lesz, az jól dolgozó rendőrség mellett is bőven több, mint másfél óra, ami nekik kellett pakolással együtt a határ elhagyásához.

Persze ettől még mondhatod, hogy nem értesz egyet és szajkózhatod a magadét, de gondolkozni nem árt.

"A másik meg, hogy tényleg egyre több traffit vásárol a rendőrség, aminek szerintem semmi értelme, a legtöbb baleset szabálytalan előzés, szabálytalan sávváltás és eslőbbség meg nem adás miatt van, nem gyorshajtás miatt."
Ugyan off téma most, de válaszolok. Megintcsak szereten az ilyen tényszerűnek feltüntetett, valójában tények ismerete nélküli kijelentéseket. A hivatalos statisztika szerint a leggyakoribb baleseti ok a sebesség nem megfelelúő megválasztása:
link
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 22:17
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
#48
"Most szerintem nincs igazad."
Előfordulhat, nem vagyok tévedhetetlen.
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 22:06
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#47
Most szerintem nincs igazad. Egyik témában sem.
Mindenki tudta kik voltak az elkövetők, Veszprémben mindenki ismerte őket. Nem kellett hozzá nyomozni, max megkérdezni valakitől a kocsijaik rendszámát. Másrészről a sógorok amikor megfogták őket tele bőröndök voltak náluk, tehát nem azonnal indultak el, hanem még összecuccoltak. Minimum 20 perc. Jobb helyen ennyi elég teljes útzárakhoz.

A másik meg, hogy tényleg egyre több traffit vásárol a rendőrség, aminek szerintem semmi értelme, a legtöbb baleset szabálytalan előzés, szabálytalan sávváltás és eslőbbség meg nem adás miatt van, nem gyorshajtás miatt. Viszont a legtöbb pénzt azzal lehet beszedni.

Mondom mindezt úgy, hogy többször megjártam Európát kocsivak minden irányban és ismerem a kinti viszonyokat, meg azt is, hogy mindenhol sok a traffi. Ebben fel tudjuk venni a ritmust nyugattal érdekes. Az útzár már nem megy ennyire.
kerikoma 2009. 02. 09. 21:54
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
#46
Egyszerűen nem tudom követni. Komolyan hülyét kapok.
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 21:52
#45
Kijön a börtönből, és már azt tervezi, hogy kit fog legközelebb megölni...

Érdemes megnézni ezt is:
link
exley 2009. 02. 09. 21:49
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
#44
Elfogadom, nem akarom élezni a helyzetet, főhet a fejük így is, nehéz hetek hónapok várnak a rend fenntartókra. Sztem egyértelmú parancs kiadása lokalizálhatná is a kialkult helyzetet. Sípró György nyilatkozta tegnap a Balónak, ez a probléma 200 éve a szőnyeg alá van söpörve. Kiváncdi vagyok elég lesz-e a következő 20 év, hogx rendbe tegye a politika a szennyesét.
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 21:45
Előzmény: #41  exley
#43
"Bezzeg traffipax az van úton útfélen garmadával."
Te mennyi ideje vezetsz, szoktál-e gyorsan hajtani és hányszor kaptak el?

Nekem 17 éve van jogsim, bőven 300e feletti km-t vezettem eddig és szeretek sietni. Mindösszesen 3-szor volt traffipaxom, ebből 2-szer kb. 13-15 éve (helyszíni) és egyszer tavaly (papíron kijövős). Túlzás lenne azt állítani, hogy tele van traffival az ország. Sokkal több kéne.
Törölt felhasználó 2009. 02. 09. 21:41
Előzmény: #41  exley
#42
"Érthetetlen miért engedte a magyar rendörség futni hagyni. Bezzeg traffipax az van úton útfélen garmadával."

Eszemben sincs a rendőrséget védeni. De az emberi butaságot nagyon nem szeretem. Matgab is erre hőbörgött megszokott módon valamelyik topikban. Az eszetekbe sem jutott, hogy Veszprémtől az országhatár kb. 1-1.5 óra alatt elérhető? Ennyi idő alatt szerinted hogyan lehet kideríteni az elkövetőket és miért várod ezt el a rendőrségtől? Gondold végig, az elkövetők valószínűleg azonnal elindultak a határ felé. Rendőrség: bejelentés, kijönnek, helyszíni szemle, elindul a nyomozás, tanukat kihallgatják, mire eljutnak konkrét személyig rég határon kívül vannak. Azt gondolom, hogy így is példás gyorsasággal megvannak az elkövetők, amit lehet, hogy effektíve az osztrákok kaptak el, de a magyar rendőrség mondta, kiket kell elkapni.
exley 2009. 02. 09. 21:24
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
#41
Baden Würtenberben jártam, egyszercsak felhúzott géppisztolyos rendörök tartóztattak fel, egy átlagos két települést összekötő útvonalon, Német kisérőm figyelmezetett, hogy meg ne moccanjak az ülésben miután megálltam mert azonnal ripityára lőnek. Megfogadtam a tanácsát, csak az ablakot húztam le majd kérte a rendőr, hogy nyissam ki a csomagtartót. Aznap reggeli órákban súlyos rablás történt. A településről sőt a tartományból vezető utakat is azonnal lezárták. Onnan nem tudott volna kislisszanni a veszprémi tettes. Érthetetlen miért engedte a magyar rendörség futni hagyni. Bezzeg traffipax az van úton útfélen garmadával.

Topik gazda

Drogos
5 4 3

aktív fórumozók