buxer, minket többieket nem is üdvözölsz??? -:) no, de sebaj, jó a napom, utánamszaladt a zöldséges, és csak úgy adott egy szép nektarint azzal, hogy magyar -:)))))) rendes.
És lesz zenemobilom, rózsaszíííííííín -:) viszont kinyúltam, még jó, hogy MOBIL (?) net a pannonos, persze csak Mo-n, ha külföldön használja vki, állítólag 2 perc letöltésért is volt olyan marha, aki 50 ezres roaming szlát kapott a pannontól, úgyhogy ki kell találni hogyan csatlakozom olcsón...
akkor már is a kedvedre tettem -:))))), mivel sosem cigizem, csak ideges voltam és elszívtam 3-at, meg néha egy-egy vacsi után... de másnap eszembe sem jut -:)
De azért hidd el másról leszokni SOKKAL NEHEZEBB, bevallom, kívénom, ne tudd meg soha -:))) poklok-pokla, de végül profitál(hat)sz még ebből is: erőt -:))))) paradox módon
9-kor keltem, most baj? -:) viszont 2 után feküdtem le, mindent tudsz most már pppuma -:)))) igen, furcsa -:) ráadásul 9 "dal" csak, a kai tracidot csípem...
Törölt felhasználó2008. 07. 10. 12:02
furcsa, hogy a Animals, kai tracid és hip hop magasságokba van emelve :))
Best songs forever :D
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))