Igen Vivid, tudtommal vivien a dal cime, de biztos, hogy nagyon hasonlo. A bonanza 4-dik albumarol kell legyen, ha jol emlekszem. Nincs enek benne, csak egy zongoran elodatott dal.
még nem vagyok ott, de biztos, hogy Vivien a címe,??!!!!! Mert most végig memorizáltam magamban a régi dalokat, és ilyenre nem emlékszem, bár soknak csak a szövegét tudom, a címét nem... Szóval ponrostsd melyik lemez, melyik dal?
jójó, az is megvan.... valahol.... ha akarod megadod és elküldöm, ha nem nem, hidd el nem a kiváncsiskodás hajt, különben is nyithatsz egyet pl. JP@freemail.címen, de meglátjuk, hátha linkben is megtalálom, csak ott viszont lehet, hogy neked kell regisztrálnod, és itt nem oly könnyű mert meghívó kell, és nekem még nincs, én is nemrég regisztráltam....
sly, ne érts félre, én nem kötöttem beléd, csak csodálkoztam (teljes jóindulattal), amilyen vagyok egyébként, a meséket meg sütés főzés közben a gyerekek nézték, miközben segítettek, nekem csak MUSZÁJ volt... Egyébként még híradós is szoktam nézni főzés közben, remekül megy :-)
godolod, hogy akkor a másikat tettem volna be????!!!!, JP, JP... Nincs a youtube-on, igaz most regisztrálétam egy másik zenecserélõre, ott még nem néztem... Már voltam Vivid, vividke, most vivien???? De ha adsz egy e-mail címet, nem rögtön, mert a mésik lakásban van, elkükldöm.... JP-cske -:)))) Már volt olyan férfi, akinek sikerült megnevelnie, nem is nevelt valójában, csak szeretett.... ha olyan voltam is épp, mint a crazy-ben, tetszett neki, tudta, hogy amikor fontos neki rám számíthat, jobban mint a komolyak legkomolyabbikára :-).... különben is, jó lányka vagyok :-))) pszzzzzzt A kicis szívre gondolsz, mert egy csomó másik csúcs sincs meg a youtube-on...
Orulok, ha tetszett a rapszodia,valoban szep muzsika.
Bonanzaektol nincs meg a (link) Vivien? ...reg hallottam, es szivesen hallanam meg ujra, de sehol nem lelem.
Master and servant: link (nem a depeche mode-tol! )
A japán meseképeket én sem bírtam 10 másodpercnél tovább, de mégsem kötöttem bele, úgy gondolom, bárki belinkelhet bármit ide.
Egyébként már a bejglievésen is túl vagyunk, kicsit tovább kéne lépni. Sütés-főzés közben meg valahogy nem a youtube-t hallgatom. :-)
További szép vidám napot Kinga! :-)
hát Sly, ezt remélem, nem bejgli sütés közben hallgattad, mondjuk nekem az első sorig ment :-) Amikor e gyerekekkel sütit sütöttem, valahogy egész más hangulat uralkodott, és fincsi is lett az eredmény, meg nagy kosz:-))
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))