Nyitott ár 1338,00 Előző zárási ár/dátum:1381,00 / 2024. december 6 Kötés: 819 667 Forgalom (könyv szerint)8 414 924,02 GBP GPB/HUF 499,8100 0,46%+2,2950 Ma dec. 6., 16:54:40 UTC
Koszi a valaszt:) Karterites biztos lesz, de az nem fogja fedezni a kiesessel jaro koltsegeket (extra gepek berlese). Raadasul a gepeket is ad hoc viszik vissza es igy tervezni sem tud elore a wizz (tehat a gep a foldon all emiatt es csak viszi a penzt) Remelem a tegnapi tuzszunet hire ma tovabbi lenduletet ad :)
16 font körül vettem. Úgy olvastam, jó az üzleti modellje, és hogy pl. A Pratt and Whitney kártérítést fizet/fog fizetni a hajtómű problémákert. Én bízom a papirban, szerintem 30 Euró simán lesz a papír, ha a két legfontosabb háború végét ér, itt az izraeli-palesztin lehet a fontosabb
Ti mit gondoltok a papirrol? Tobb eves tavlatban inkabb esik a papir es emelkedo hullamok utan meg lentebb kerul. Szerintetek merre es meddig mehet el a papir?
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.